|
ارسال مطلب در سایت و قرار گیری پس از تایید
|
|
۲-۶-۱۳۹۵, ۰۷:۱۹ صبح
ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
RE: ارسال مطلب در سایت و قرار گیری پس از تایید
اولا که خیلی خیلی ممنون از پاسخ زیبا و جامع و کاملتون جناب پور دریایی به نظر بنده شما یکی از سرآمد ترین ها در دانش جوملا هستید
ولی من فرق این user article manager و کاربردش رو و فرق ش رو با form2content متوجه نشدم ضمن اینکه من نمیخوام اطلاعات بصورت فرم ارسال بشه که ..... من فقط میخوام یه مطلبی مثلا یک مقاله ای یا خبری یا مطبی علمی برای درج در سایت ارسال بشه توسط دانش آموز که پس از بررسی توسط دبیر مربوطه در سایت قرار بگیره یعنی فقط دبیر دکمه publish رو بزنه که منتشر بشه تو سایت ضمن اینکه فک می کنم form2content خودش یه واسطه باشه که مطالب رو در سیستم مدیریت مطالبی مثل k2 ذخیره و ارسال کنه؟؟؟؟ درسته ؟؟؟ چون تو بعضی از پستت ها در موردش تحقیق کردم یه همچین چیزی دستگیرم شد حالا درست فهمیدم یا نه رو نمی دونم SPLMS خیلی امکانات کمی داره ولی درست متوجه شدید بنده چی میخوام آیا کامپونتت قدرتمند تر از SPLMS که با جوملا 3 سازگاری داشته باشه و در عین حال رایگان هم باشه سراغ دارید ؟؟/ این extranet رو اصلا بلد نبودم و اسمش رو نشنیده بودم میشه یه کم در موردش بگید یا منبع معرفی کنید ؟؟؟ البته خودم هم جستجو می کنم ولی خب چون شما دانش بالایی دارید از شما می پرسم سیستم های که مختص اینکار هستن زیاد انعطاف پدیر نیستن من به شخصه ترجیح میدم با جوملا کار کنم حتی با امکانات کمتر و واقعا خیلی خیلی مممنون از پاسخ تون قربون دست تون مرسی یک دنیا .... |
|||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان