|
مشکل از کار افتان یکسری از کارهای ایزی دیسکاس و ایزی بلاگ
|
|
۲۶-۱۱-۱۳۹۴, ۰۸:۰۲ صبح
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام من ایزی دیسگاس و ایزی بلاگ را نصب کردم . مشکلی که دارم یکسری از گزینه ها روی سایتم کار نمی کنه در صورتی که در جوملای خام به راحتی و بدون هیچ مشکلی کار می کنه. ظاهرا مشکل از قالبه یا اینکه با یک چیزی اختلات پیدا کرده ...
در ایزی دیسکاس وقتی می خواهی پاسخی را بفرستی هیچ اتفاقی نمی یوفته ؟؟؟ البته در جوملای خام مشکلی نداره در ایزی بلاگ هم مشکلاتی مثل : مطالب این نویسنده را دنبال کنید .... کار نمی کنه 2.وقتی که می خواهی رسانه ای مثل عکس اپلود کنی ... همینطور دور خودش می چرخه و عکسی ااپلود نمی شه 3. مطالب این سایت را در ایمیلت تحویل بگیرید..... کار نمی کنه |
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
مشکل از کار افتان یکسری از کارهای ایزی دیسکاس و ایزی بلاگ - hercol2013 - ۲۶-۱۱-۱۳۹۴ ۰۸:۰۲ صبح
RE: مشکل از کار افتان یکسری از کارهای ایزی دیسکاس و ایزی بلاگ - hercol2013 - ۲۷-۱۱-۱۳۹۴, ۱۲:۴۸ صبح
RE: مشکل از کار افتان یکسری از کارهای ایزی دیسکاس و ایزی بلاگ - پیام عمرانی - ۲۹-۱۱-۱۳۹۴, ۰۴:۰۵ صبح
RE: مشکل از کار افتان یکسری از کارهای ایزی دیسکاس و ایزی بلاگ - hercol2013 - ۲۹-۱۱-۱۳۹۴, ۰۴:۳۳ صبح
RE: مشکل از کار افتان یکسری از کارهای ایزی دیسکاس و ایزی بلاگ - mercol30 - ۲۹-۱۱-۱۳۹۴, ۰۸:۱۸ عصر
RE: مشکل از کار افتان یکسری از کارهای ایزی دیسکاس و ایزی بلاگ - hercol2013 - ۲۹-۱۱-۱۳۹۴, ۰۸:۵۹ عصر
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان