|
مشکل در قالب
|
|
۱۵-۲-۱۳۹۰, ۰۶:۱۶ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
مشکل در قالب
سلام
اگه من جوملا 1.5 نصب کنم بعد قالب مورد نظر نصب کنم بعد جوملا 1.6 نصب کنم بازم قالب مشکل داره؟ |
|||
|
۱۵-۲-۱۳۹۰, ۰۶:۱۹ عصر
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: مشکل در قالب
منظورتون رو خوب متوجه نشدم ولي شما نميتونيد جوملا 1.6 رو روي جوملا 1.5 نصب كنيد!
|
|||
|
|
۱۵-۲-۱۳۹۰, ۰۶:۲۱ عصر
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
پس بسته ی بروز رسان چه کاری انجام میده؟
|
|||
|
۱۵-۲-۱۳۹۰, ۰۶:۳۵ عصر
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بسته بروزرساني براي رفع باگ ها و مشكلات امنيتي و در كل رفع مشكلات ورژن خاصي است و براي انتقال از جوملا 1.5 به 1.6 چون هسته تغيير كرده نميتوانيد اين كار را انجام دهيد ولي براي انتقال اطلاعات و مطالب روش هايي وجود دارد.چون افزونه هاي شما هم بايد براي 1.6 بروز رساني شود پس اين كار ممكن نيست.
مثلا در ورژن جوملا 1.5.22 چند مشكل امنيتي گزارش ميشود و جوملا يك بسته بروزرساني براي نسخه 1.5 ارائه ميدهد و آن را جوملا 1.5.23 نام گذاري ميكند. |
|||
|
|
۱۵-۲-۱۳۹۰, ۰۶:۵۱ عصر
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
ممنون از توضیحات کاملتون
میشه بفرمایید پس من یه قالب فوتبالی از کجا می تونم گیر بیارم که به جوملا 1.6 بخوره؟ |
|||
|
۱۵-۲-۱۳۹۰, ۰۶:۵۶ عصر
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
اگر اماده سراغ داريد از دوستاني كه بلد هستند و وقت دارند درخواست كنيد براتون با 1.6 سازگار كنند ولي اگر سراغ نداريد ميتونيد بديد براتون طراحي كنند.
|
|||
|
۱۵-۲-۱۳۹۰, ۰۷:۰۰ عصر
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
راستش یکی از دوستان گفت تا چهارشنبه میده ولی...
![]() اینم لینک تاپیک دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |
|||
|
۱۶-۲-۱۳۹۰, ۰۳:۱۱ صبح
ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
راسته می گن تا یه چیزی داری قدرش نمیدونی وقتی از دستش میدی قدرش می یاد دستت!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() الآن قدر انجمن جومفا اومد دستم!!!!!!!! |
|||
|
۱۶-۲-۱۳۹۰, ۰۴:۰۲ صبح
ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز به دلایلی ممکن است اون دوستمون که قول داده بودند فرصت نکرده باشند .
این منصفانه نیست که دو انجمن را با هم اینگونه مقایسه کنید . در پارس جوم هم برای معرفی افزونه ها زحمت زیادی کشیده شده است ولی خوب این انجمن تازه تأسیس است و کمی زمان می برد که به اهداف خود برسد . مدیران هم یکسری برنامه برای اعضاء دارند که به مرور شاهد آن خواهید بود . ولی باید صبور باشید . |
|||
|
|
۱۶-۲-۱۳۹۰, ۰۷:۲۶ عصر
ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
من که چیزی نگفتم دیدم همه ی اعضای جومفا این جا هستن گفتم حتماً مثل همونه!!!!!!
![]() ![]()
|
|||
|
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: