|
حل شده چطور حذف برخی گزینه ها از پروفایل کاربر
|
|
۱۲-۶-۱۳۹۵, ۰۲:۵۵ صبح
ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
RE: چطور حذف برخی گزینه ها از پروفایل کاربر
جناب مرادی .... خیلی خیلی مممنون از لطف همیشگی شما ...
خیلی زحمت کشیدم چون من علم و دانش شما رو ندارم که به راحتی کار ها رو انجام بدم اما در نهایت یه جوری حل اش کردم اما الان مشکلات جدی تر دارم که توی یه تاپیک دیگه مطرح ش کردم در مورد ایجاد یک دانلود سنتر با دسترسی های خاص دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ارسال مطلب در سایت پس از تایید دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. و خلاصه مطلب با عکس دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. در نهایت تونستم اینجوری حذفش کنم #myTabTabs li:nth-child(2) { display: none !important; } #myTabTabs li:nth-child(3) { display: none !important; } گفتم بذارم بقیه هم استفاده کنند خیلی خیلی مممنون ام هم بابت کمک همه ی دوستان در این پست و هم بابت توجه شما جناب مرادی ، یک دنیا ممنون ... |
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
چطور حذف برخی گزینه ها از پروفایل کاربر - shervinam - ۲۹-۵-۱۳۹۵, ۱۲:۱۰ صبح
RE: چطور حذف برخی گزینه ها از پروفایل کاربر - ابوذر مرادی - ۲۹-۵-۱۳۹۵, ۰۹:۳۲ صبح
RE: چطور حذف برخی گزینه ها از پروفایل کاربر - shervinam - ۲۹-۵-۱۳۹۵, ۱۱:۳۴ صبح
RE: چطور حذف برخی گزینه ها از پروفایل کاربر - shervinam - ۲۹-۵-۱۳۹۵, ۱۱:۳۷ صبح
RE: چطور حذف برخی گزینه ها از پروفایل کاربر - ابوذر مرادی - ۲۹-۵-۱۳۹۵, ۰۵:۳۳ عصر
RE: چطور حذف برخی گزینه ها از پروفایل کاربر - shervinam - ۱۱-۶-۱۳۹۵, ۱۰:۲۸ عصر
RE: چطور حذف برخی گزینه ها از پروفایل کاربر - shervinam - ۱۱-۶-۱۳۹۵, ۱۰:۳۷ عصر
RE: چطور حذف برخی گزینه ها از پروفایل کاربر - ابوذر مرادی - ۱۲-۶-۱۳۹۵, ۰۲:۳۷ صبح
RE: چطور حذف برخی گزینه ها از پروفایل کاربر - shervinam - ۱۲-۶-۱۳۹۵ ۰۲:۵۵ صبح
RE: چطور حذف برخی گزینه ها از پروفایل کاربر - ابوذر مرادی - ۱۲-۶-۱۳۹۵, ۰۳:۰۴ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان