|
سوال مهم : چطورsuper user رو از دید سایرین مخفی کنم
|
|
۳-۶-۱۳۹۵, ۰۵:۰۱ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سوال مهم : چطورsuper user رو از دید سایرین مخفی کنم
سلام خدمت دوستان حرفه ای انجمن
من میخوام کاربر ارشد رو از دید سایرین مخفی کنم - کاربر ارشد یا همون superuser خودم هستم اما کاربر دیگری با دسترسی های مدیریتی وجود داره که هر چند به پنل مدیریت دسترسی داره ولی به یه سری قسمت ها دسترسی نداره ضمن اینکه میخوام این کاربر امکان دسترسی به بخش کاربران رو داشته باشه ولی نمیخوام امکان دیدن نام کاربری من در قسمت کاربران داشته باشه یعنی به عبارتی بتونه مشخصات خودش رو در بخش کاربری ببینه و ویرایش کنه و دیگر کاربران رو ( که در سطح پایین تر از خودش هستن و یا ثبت نام میشن ) رو ویرایش یا فعال و غیر فعال کنه ولی پروفایل منو (super user ) نتونه اصلا ببینه چه برسه به اینکه بخواد ویرایش کنه می دونم که همه چیز توی جوملا امکان پذیره = چه راهکاری برای اینکار سراغ دارید حالا چه با تغییر در کد ها چه افزونه ای چیزی خیلی خیلی مممنون..... |
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
سوال مهم : چطورsuper user رو از دید سایرین مخفی کنم - shervinam - ۳-۶-۱۳۹۵ ۰۵:۰۱ عصر
RE: سوال مهم : چطورsuper user رو از دید سایرین مخفی کنم - Pourdaryaei - ۳-۶-۱۳۹۵, ۰۶:۴۵ عصر
RE: سوال مهم : چطورsuper user رو از دید سایرین مخفی کنم - shervinam - ۳-۶-۱۳۹۵, ۰۸:۴۲ عصر
RE: سوال مهم : چطورsuper user رو از دید سایرین مخفی کنم - hsmtech - ۳-۶-۱۳۹۵, ۰۹:۱۷ عصر
RE: سوال مهم : چطورsuper user رو از دید سایرین مخفی کنم - shervinam - ۳-۶-۱۳۹۵, ۰۹:۵۲ عصر
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان