زمان کنونی: ۵-۳-۱۴۰۵, ۱۲:۲۶ عصر درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ریدایرکت شدن آدرس سایتم بعد از کلیک از گوگل
۶-۱۲-۱۳۹۴, ۰۶:۴۰ صبح
ارسال: #18
RE: ریدایرکت شدن آدرس سایتم بعد از کلیک از گوگل
ممنون. درسته یکی دو بار هک شدم. خوب اولی به خاطر قالب وارز بود که کلا هاستم را ریست کردم و قالب اورجینال استفاده کردم. و بله چون هاستم اشتراکی بود بقیه سایت هام هم دچار مشکل شدند ... منظورت اینکه هاست اشتراکی اگه بگیرم ممکنه از سایت های بقیه کاربران دیگه هم برای سایتم مشکل پیش می یاد یا منظورتان این هست که از طرف سایت های روی هاست خودم ممکنه دچار مشکل بشم.

دفعه دوم هم تنها یکی از سایت هایم یوزر و پسوردش عوض شد و بعد از چند روز کلا کل فایل هاش پاک شد .. که منم رفتم مسیر پیش فرض ادمین را عوض کردم و موارد امنیتی را بردم بالا ... تا الان که برای بقیه سایت هام مشکلی پیش نیومده ... و به نظرم همون مشکل کش بوده ... البته ممکن به قول شما افزونه ای دوباره فایل های مخربشو تزریق کنه ... و برای اطمینان بیشتر هم به هاستم خبر می دهم که یک چک کنه ببینه توی این هفته حمله ای شده و اینکه هاستم را ویروس یابی کنه.
امیدوارم که مشکلی نباشه و همون کش باعثش شده باشه ..

البته من از آنجایی که چند سایت دارم و خیلی امنیت برام مهمه افزونه ها را اورجینال می خرم .. و خوب از اونجایی که افزونه بیشتری نیاز دارم به جای خرید تک تک از سایت های اصلی مجبورم با خرید اشتراک ارزانتر از افزونه های بیشتری استفاده کنم. فعلا که اطمینان کردیم به گلچین آنلاین و تا الان که اتفاقی رخ نداده تا ببینم بعد چی می شه ..

خیلی خیلی از شما ممنون ..
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
ارسال پاسخ 

پیام‌های داخل این موضوع
RE: ریدایرکت شدن آدرس سایتم بعد از کلیک از گوگل - hercol2013 - ۶-۱۲-۱۳۹۴ ۰۶:۴۰ صبح

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان