زمان کنونی: ۵-۳-۱۴۰۵, ۱۲:۲۶ عصر درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ریدایرکت شدن آدرس سایتم بعد از کلیک از گوگل
۶-۱۲-۱۳۹۴, ۰۱:۱۱ صبح
ارسال: #14
RE: ریدایرکت شدن آدرس سایتم بعد از کلیک از گوگل
سلامت دمت گرم آقای پوردریایی ... خیلی آقایی ... فدایی داری ... DrinkDrinkDrink آقا حل شد ... رفتم کش جوملا را پاک کردم . پاکسازی ذخیره ساز و صفحات باطل شده دخیره ساز ...
هچی دیگه دوباره سرچ کردم مشکل برطرف شده بود ...

نقل قول: د و دسترسی CHMOD رو بزارید فقط خواندنی .
اگر قبلا دستکاری نکردید - بهتره از یه htaccess جوملای تازه استفاده کنید .

از کجا باید دسترسی CHMOD را بزارم فقط خواندنی .. من هیچ دستکاری توی این فایل نکرده ام. نیازی نبود. مگر افزونه ای توی این فایل می تونه دستکاری کنه..

اونهایی را هم که می تونم آپدیت می کنم. البته جوملام را آپدیت نکردم به نسخه جدید می ترسم افزونه هام بعضی هاش کار نکنه. راستی من تقریبا آخرین ورژن افزونه rsfierwall را دارم. توی این پست یکسری اروری که این افزونه را می دهد گذاشته ام می تونید ببنید این ارورها چیست شاید اینها زنگ خطری باشه برای بعد ...

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ویروس یاب هاستت مگه دست منه آپدیتش کنم ... یعنی یک گزارش به هاستم بدم که فایل مشکوکوکی روی سایتم نیست

این دو تا دامین که الان یکی ریدایرکت می شه به دامین جدید و اون یکی سن سو ... هم که هک شد و هر چی فایل روش بود پاک شد ... ولی الان توی سرچ گوگل می یاند ...

این قضیه اش چیه .. یعنی توی کش گوگل مونده و بعد از مدتی درست می شه .. یا اینکه برم توی گوگل کنسول، جستجو در این ادرس ها را حذف کنم ..
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
ارسال پاسخ 

پیام‌های داخل این موضوع
RE: ریدایرکت شدن آدرس سایتم بعد از کلیک از گوگل - hercol2013 - ۶-۱۲-۱۳۹۴ ۰۱:۱۱ صبح

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان