|
چگونه حذف لگو و مواردی که نشان از جوملا دارد؟؟؟
|
|
۱۰-۹-۱۳۹۴, ۰۵:۵۹ صبح
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
بله برنامه simple search خوبه. ولی خوب گاهی واقعا هر چه سرج می کنی کلمه ای را پیدا نمی کنه و اینکه با سرچ فارسی مشکل داره. بهترین گزینه برای جستجو که واقعا رو دست نداره و من با این برنامه همه کارهایم را راه می اندازم برنامه Ultra File Search هست و رایگانه.
دوست عزیز برای عوض کردن کلیت نمای مدیریت جوملا بدون دردسر و دستکاری روی آن به راحتی می توانی با کامپوننت KL Admin Skin این کار را انجام دهی. ![]() ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. کافی هست از قالب های مدیریتی جوملا هم استفاده کنی ... من خودم این کامپوننت را به صورت تجاری خریدم. عالیه ... به زودی فارسی می کنم و توی انجمن قرار می دهم. |
|||
|
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
چگونه حذف لگو و مواردی که نشان از جوملا دارد؟؟؟ - hercol2013 - ۷-۹-۱۳۹۴, ۰۴:۳۷ صبح
RE: چگونه حذف لگو و مواردی که نشان از جوملا دارد؟؟؟ - sasanu - ۷-۹-۱۳۹۴, ۰۶:۰۳ صبح
RE: چگونه حذف لگو و مواردی که نشان از جوملا دارد؟؟؟ - hercol2013 - ۷-۹-۱۳۹۴, ۰۶:۱۵ صبح
RE: چگونه حذف لگو و مواردی که نشان از جوملا دارد؟؟؟ - محمدسلیمانی - ۸-۹-۱۳۹۴, ۰۵:۴۶ صبح
RE: چگونه حذف لگو و مواردی که نشان از جوملا دارد؟؟؟ - hercol2013 - ۸-۹-۱۳۹۴, ۰۶:۴۷ صبح
RE: چگونه حذف لگو و مواردی که نشان از جوملا دارد؟؟؟ - sasanu - ۸-۹-۱۳۹۴, ۰۹:۱۵ عصر
با استفاده از کامپوننت - mercol30 - ۱۰-۹-۱۳۹۴ ۰۵:۵۹ صبح
RE: چگونه حذف لگو و مواردی که نشان از جوملا دارد؟؟؟ - hercol2013 - ۱۰-۹-۱۳۹۴, ۰۶:۳۱ عصر
RE: چگونه حذف لگو و مواردی که نشان از جوملا دارد؟؟؟ - hercol2013 - ۱۱-۹-۱۳۹۴, ۰۵:۴۸ صبح
RE: چگونه حذف لگو و مواردی که نشان از جوملا دارد؟؟؟ - hercol2013 - ۲۹-۹-۱۳۹۴, ۰۸:۳۰ صبح
RE: چگونه حذف لگو و مواردی که نشان از جوملا دارد؟؟؟ - mercol30 - ۲۹-۹-۱۳۹۴, ۰۸:۳۳ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

![[تصویر: dzii_2.jpg]](http://uupload.ir/files/dzii_2.jpg)
![[تصویر: 7kzn_3.jpg]](http://uupload.ir/files/7kzn_3.jpg)