|
چگونه حذف لگو و مواردی که نشان از جوملا دارد؟؟؟
|
|
۷-۹-۱۳۹۴, ۰۶:۰۳ صبح
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: چگونه حذف لگو و مواردی که نشان از جوملا دارد؟؟؟
تمام این گزینه ها رو میتونید حذف کنید و در انجمن بارها روش حذف و تغییر اون توضیح داده شده
ولی من توصیه میکنم اینکارو نکنید چه شما دوست داشته باشید چه نه در واقع دارید از بستر سیستم مدیریت محتوای جوملا استفاده میکنید اینکه بخاید تمام نام و نشان جوملا رو حذف کنید دور از انصاف هست البته با تغییر چند تا لینک و لوگو و.. نمیتونید این رو پنهان کنید که سیستم مورد نظر جوملا هست و اگر کسی کمترین تجربه کاری با جوملا رو داشته باشه این مسئله رو تشخیص خواهد داد بجای پنهان کردن سیستم اصلی توصیه میکنم کارهایی که انجام دادید رو به مشتری ارائه بدید و در موردش به اونها توضیح بدید مثلا طراحی قالب یا افزونه ها یا تغییرات و بهینه سازی های صورت گرفته شده رو به مشتری ارائه بدید مشتری هم موضوع رو درک خواهد کرد (همه جا همینطوره یعنی اکثر همکاران طراح جوملا کار هم همین کار رو میکنن) نیازی به پنهان کاری جوملا نیست |
|||
|
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
چگونه حذف لگو و مواردی که نشان از جوملا دارد؟؟؟ - hercol2013 - ۷-۹-۱۳۹۴, ۰۴:۳۷ صبح
RE: چگونه حذف لگو و مواردی که نشان از جوملا دارد؟؟؟ - sasanu - ۷-۹-۱۳۹۴ ۰۶:۰۳ صبح
RE: چگونه حذف لگو و مواردی که نشان از جوملا دارد؟؟؟ - hercol2013 - ۷-۹-۱۳۹۴, ۰۶:۱۵ صبح
RE: چگونه حذف لگو و مواردی که نشان از جوملا دارد؟؟؟ - محمدسلیمانی - ۸-۹-۱۳۹۴, ۰۵:۴۶ صبح
RE: چگونه حذف لگو و مواردی که نشان از جوملا دارد؟؟؟ - hercol2013 - ۸-۹-۱۳۹۴, ۰۶:۴۷ صبح
RE: چگونه حذف لگو و مواردی که نشان از جوملا دارد؟؟؟ - sasanu - ۸-۹-۱۳۹۴, ۰۹:۱۵ عصر
با استفاده از کامپوننت - mercol30 - ۱۰-۹-۱۳۹۴, ۰۵:۵۹ صبح
RE: چگونه حذف لگو و مواردی که نشان از جوملا دارد؟؟؟ - hercol2013 - ۱۰-۹-۱۳۹۴, ۰۶:۳۱ عصر
RE: چگونه حذف لگو و مواردی که نشان از جوملا دارد؟؟؟ - hercol2013 - ۱۱-۹-۱۳۹۴, ۰۵:۴۸ صبح
RE: چگونه حذف لگو و مواردی که نشان از جوملا دارد؟؟؟ - hercol2013 - ۲۹-۹-۱۳۹۴, ۰۸:۳۰ صبح
RE: چگونه حذف لگو و مواردی که نشان از جوملا دارد؟؟؟ - mercol30 - ۲۹-۹-۱۳۹۴, ۰۸:۳۳ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان