|
درخواست همفکری برای ایجاد سیستم طراحی سایت هوشمند
|
|
۳-۶-۱۳۹۰, ۰۹:۳۵ صبح
ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
RE: درخواست همفکری برای ایجاد سیستم طراحی سایت هوشمند
با سلام.
سایت هایی که دوستان به عنوان نمونه زده بودند رو ملاحظه کردم. بسیار جالب بود. ولی توجه بفرمایید ایده ای که بنده مطرح کردم، یک قالب ساز آنلاین نبود. شاید در صورتی که بخوام ایده ی خودم رو تکمیل کنم، این قالب ساز آنلاین بتونه تکمیلش کنه، ولی منظور من یک نمایش دهنده ی قالب آنلاین برای مشتری که آماده سفارش دادن هست بود. یعنی مشتری با انتخاب و تیک زدن افزونه های مورد نظرش به صورت کاملا غیر تخصصی (مثلا افزونه ی اسلایدشو) بتونه به صورت آنلاین شکل ظاهری سایت رو مشاهده کنه. منظورم بعد از هر افزونه ایه که به قالب مورد نظرش اضافه می کنه. به این ترتیب مشتری علاوه بر اینکه کاربردهای مورد نظر خودش رو در سفارش آنلاین قرار می ده، بعد از انتخاب مکان قرارگیری گزینه های مورد نظرش (از طریق موقعیت های متعددی که در اسکریپت باید نوشته بشه)، شکل ظاهری سایت رو هم که بسیار برای مشتری حائز اهمیته، قبل از اتمام طراحی سایت، خواهد دید. البته تمام این امکانات به همراه فاکتور خرید و پرداخت آنلاین کامل خواهد شد. |
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
درخواست همفکری برای ایجاد سیستم طراحی سایت هوشمند - n4n4zi - ۲۴-۵-۱۳۹۰, ۰۶:۳۸ صبح
RE: درخواست همفکری برای ایجاد سیستم طراحی سایت هوشمند - مرتضی محمدجانی - ۲۴-۵-۱۳۹۰, ۰۵:۰۰ عصر
RE: درخواست همفکری برای ایجاد سیستم طراحی سایت هوشمند - پیام عمرانی - ۲۴-۵-۱۳۹۰, ۰۷:۵۴ عصر
RE: درخواست همفکری برای ایجاد سیستم طراحی سایت هوشمند - مرتضی محمدجانی - ۲۴-۵-۱۳۹۰, ۰۸:۳۲ عصر
RE: درخواست همفکری برای ایجاد سیستم طراحی سایت هوشمند - شاهین سمیع عادل - ۲۵-۵-۱۳۹۰, ۰۴:۳۹ صبح
RE: درخواست همفکری برای ایجاد سیستم طراحی سایت هوشمند - n4n4zi - ۲۵-۵-۱۳۹۰, ۰۵:۰۷ صبح
RE: درخواست همفکری برای ایجاد سیستم طراحی سایت هوشمند - farjadp - ۲۵-۵-۱۳۹۰, ۰۵:۵۷ صبح
RE: درخواست همفکری برای ایجاد سیستم طراحی سایت هوشمند - n4n4zi - ۳-۶-۱۳۹۰ ۰۹:۳۵ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان