|
درخواست همفکری برای ایجاد سیستم طراحی سایت هوشمند
|
|
۲۵-۵-۱۳۹۰, ۰۵:۰۷ صبح
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
RE: درخواست همفکری برای ایجاد سیستم طراحی سایت هوشمند
ضمن تشکر فراوان از دوستان و اساتید محترم که با نظراتشون بنده راهنمایی کردند،
قبول دارم که قطعا با توجه به اینکه برنامه نویس نیستم، نوشتن اسکریپت برای همچین سیستمی حداقل فعلا کار من نیست. اما بیشتر ایده ی من با توجه به حرفه ای نبودنم در کدنویسی، استفاده از pic موقعیت های از قبل آماده شده بود. به این شکل که مثلا برای یک سایت با 5 افزونه مثل نظردهی، اسلایدشو و ... باید حداقل فاکتوریلی از تعداد افزونه های به کار رفته (مثلا 5 فاکتوریل) عکس تهیه کنم. تنها ایراد این روش تعداد بسیار بالای عکس هاییه که مجبورم برای هر سایت احتمالی به صورت آماده داشته باشم. نمی دونم تونستم منظورمو برسونم یا نه. ولی خوشحال می شم که اگر دوستان زودتر از من اسکریپت یا بسته ی نصبی مورد نظر رو بدست آوردن بنده رو هم در جریان قرار بدن. البته همچنان از نظرات جدید اساتید در این زمینه استقبال و استفاده می کنم. |
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
درخواست همفکری برای ایجاد سیستم طراحی سایت هوشمند - n4n4zi - ۲۴-۵-۱۳۹۰, ۰۶:۳۸ صبح
RE: درخواست همفکری برای ایجاد سیستم طراحی سایت هوشمند - مرتضی محمدجانی - ۲۴-۵-۱۳۹۰, ۰۵:۰۰ عصر
RE: درخواست همفکری برای ایجاد سیستم طراحی سایت هوشمند - پیام عمرانی - ۲۴-۵-۱۳۹۰, ۰۷:۵۴ عصر
RE: درخواست همفکری برای ایجاد سیستم طراحی سایت هوشمند - مرتضی محمدجانی - ۲۴-۵-۱۳۹۰, ۰۸:۳۲ عصر
RE: درخواست همفکری برای ایجاد سیستم طراحی سایت هوشمند - شاهین سمیع عادل - ۲۵-۵-۱۳۹۰, ۰۴:۳۹ صبح
RE: درخواست همفکری برای ایجاد سیستم طراحی سایت هوشمند - n4n4zi - ۲۵-۵-۱۳۹۰ ۰۵:۰۷ صبح
RE: درخواست همفکری برای ایجاد سیستم طراحی سایت هوشمند - farjadp - ۲۵-۵-۱۳۹۰, ۰۵:۵۷ صبح
RE: درخواست همفکری برای ایجاد سیستم طراحی سایت هوشمند - n4n4zi - ۳-۶-۱۳۹۰, ۰۹:۳۵ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان