|
درخواست همفکری برای ایجاد سیستم طراحی سایت هوشمند
|
|
۲۴-۵-۱۳۹۰, ۰۸:۳۲ عصر
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
RE: درخواست همفکری برای ایجاد سیستم طراحی سایت هوشمند
اسکریپتی هست ولی برای جوملا نیست
خیلی وقت پیش تو یک سایت دیدم میشه گفت یک پازل آنلاین بود یعنی شما جایگاه عکس و دیگر محتوا را مشخص میکردید و پس از تکمیل قیمت را به شما میداد ولی متاسفانه یادم نمیاد اسم سایت چی بود. من خودم از پیش فاکتور استفاده میکنم شاید ساده باشه ولی خوبه باید این اسکریپت نوشته بشه که یک سری قالب آماده کنید البته با مکانها و پوسته مختلف تا کاربر پوسته رو انتخاب کرده و بعد به ترتیب دیگر قسمتها را انتخاب کند البتر بعضی از سایتها قالب سار آنلاین این کارو میکنند. نمونه این سایت ها دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |
|||
|
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
درخواست همفکری برای ایجاد سیستم طراحی سایت هوشمند - n4n4zi - ۲۴-۵-۱۳۹۰, ۰۶:۳۸ صبح
RE: درخواست همفکری برای ایجاد سیستم طراحی سایت هوشمند - مرتضی محمدجانی - ۲۴-۵-۱۳۹۰, ۰۵:۰۰ عصر
RE: درخواست همفکری برای ایجاد سیستم طراحی سایت هوشمند - پیام عمرانی - ۲۴-۵-۱۳۹۰, ۰۷:۵۴ عصر
RE: درخواست همفکری برای ایجاد سیستم طراحی سایت هوشمند - مرتضی محمدجانی - ۲۴-۵-۱۳۹۰ ۰۸:۳۲ عصر
RE: درخواست همفکری برای ایجاد سیستم طراحی سایت هوشمند - شاهین سمیع عادل - ۲۵-۵-۱۳۹۰, ۰۴:۳۹ صبح
RE: درخواست همفکری برای ایجاد سیستم طراحی سایت هوشمند - n4n4zi - ۲۵-۵-۱۳۹۰, ۰۵:۰۷ صبح
RE: درخواست همفکری برای ایجاد سیستم طراحی سایت هوشمند - farjadp - ۲۵-۵-۱۳۹۰, ۰۵:۵۷ صبح
RE: درخواست همفکری برای ایجاد سیستم طراحی سایت هوشمند - n4n4zi - ۳-۶-۱۳۹۰, ۰۹:۳۵ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان