|
درخواست همفکری برای ایجاد سیستم طراحی سایت هوشمند
|
|
۲۴-۵-۱۳۹۰, ۰۵:۰۰ عصر
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: درخواست همفکری برای ایجاد سیستم طراحی سایت هوشمند
سلام ایده خوبی
شما میتوانید از افزونه پیش فاکتور استفاده کنید عکسی از مکان های مختلف قالب تهیه کرده و دسته بندی کنید و هر کدام را به یک نامی برگزینید حال به کامپوننت رفته یک گروه تشکیل بدید برای آیتم ها به ترتیب نام عکسها رو قرار دهید. مثلا شما یک عکس از "هدر =1" "فوتر="2 "left=3" حال در آیتم ها نام عکس ها رو قرار داده و برای هر عکسی قیمت خاصی قرار دهید مشتری هم بسته به نوع نیاز آنها را انتخاب کرده و در آخر قیمت داده میشود و مشتری در پایین این پیش فاکتور مشخصات خود را کامل کرده و ارسال میکند به نظر من این بهترین راه که خودم هم استفاده میکنم
|
|||
|
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
درخواست همفکری برای ایجاد سیستم طراحی سایت هوشمند - n4n4zi - ۲۴-۵-۱۳۹۰, ۰۶:۳۸ صبح
RE: درخواست همفکری برای ایجاد سیستم طراحی سایت هوشمند - مرتضی محمدجانی - ۲۴-۵-۱۳۹۰ ۰۵:۰۰ عصر
RE: درخواست همفکری برای ایجاد سیستم طراحی سایت هوشمند - پیام عمرانی - ۲۴-۵-۱۳۹۰, ۰۷:۵۴ عصر
RE: درخواست همفکری برای ایجاد سیستم طراحی سایت هوشمند - مرتضی محمدجانی - ۲۴-۵-۱۳۹۰, ۰۸:۳۲ عصر
RE: درخواست همفکری برای ایجاد سیستم طراحی سایت هوشمند - شاهین سمیع عادل - ۲۵-۵-۱۳۹۰, ۰۴:۳۹ صبح
RE: درخواست همفکری برای ایجاد سیستم طراحی سایت هوشمند - n4n4zi - ۲۵-۵-۱۳۹۰, ۰۵:۰۷ صبح
RE: درخواست همفکری برای ایجاد سیستم طراحی سایت هوشمند - farjadp - ۲۵-۵-۱۳۹۰, ۰۵:۵۷ صبح
RE: درخواست همفکری برای ایجاد سیستم طراحی سایت هوشمند - n4n4zi - ۳-۶-۱۳۹۰, ۰۹:۳۵ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان