|
مشکل در راه اندازی یک درگاه پرداخت آنلاین بانک رفاه کارگران
|
|
۸-۹-۱۳۹۱, ۰۴:۵۹ صبح
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
RE: مشکل در راه اندازی یک درگاه پرداخت آنلاین بانک رفاه کارگران
سرچ کنید شاید ماژول پرداخت آماده اش برای جوملا باشه و اگر نبود باید بدید دوستان افزونه نویس براتون تبدیل به ماژولش کنند.
کدهای نمونه را برای من ارسال کنید تا با یکی از دوستان بررسی کنیم. اگر مایل بودید اینکار رو افزونه نویس براتون انجام بده با من در تماس باشید تا معرفیتون کنم. ولی بازم جستجو کنید شاید آماده اش باشه و زحمت و هزینه تون کم بشه ! |
|||
|
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
مشکل در راه اندازی یک درگاه پرداخت آنلاین بانک رفاه کارگران - atea - ۸-۹-۱۳۹۱, ۰۴:۱۵ صبح
RE: مشکل در راه اندازی یک درگاه پرداخت آنلاین بانک رفاه کارگران - Zhyar - ۸-۹-۱۳۹۱, ۰۴:۲۹ صبح
RE: مشکل در راه اندازی یک درگاه پرداخت آنلاین بانک رفاه کارگران - Reza Ganji - ۸-۹-۱۳۹۱ ۰۴:۵۹ صبح
RE: مشکل در راه اندازی یک درگاه پرداخت آنلاین بانک رفاه کارگران - پیام عمرانی - ۸-۹-۱۳۹۱, ۰۸:۰۳ صبح
RE: مشکل در راه اندازی یک درگاه پرداخت آنلاین بانک رفاه کارگران - atea - ۱۰-۹-۱۳۹۱, ۰۷:۵۸ صبح
RE: مشکل در راه اندازی یک درگاه پرداخت آنلاین بانک رفاه کارگران - Reza Ganji - ۱۰-۹-۱۳۹۱, ۰۸:۱۴ صبح
RE: مشکل در راه اندازی یک درگاه پرداخت آنلاین بانک رفاه کارگران - atea - ۱۰-۹-۱۳۹۱, ۰۸:۴۸ صبح
RE: مشکل در راه اندازی یک درگاه پرداخت آنلاین بانک رفاه کارگران - Reza Ganji - ۱۰-۹-۱۳۹۱, ۱۰:۳۶ صبح
RE: مشکل در راه اندازی یک درگاه پرداخت آنلاین بانک رفاه کارگران - rcsiran - ۲-۵-۱۳۹۵, ۰۱:۴۲ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان