(۱۷-۲-۱۳۹۰ ۰۷:۲۱ صبح)Mojtaba Pordel نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام
دوست عزیز، هیچ وقت خودتونو محدود به یه افزونه خاص نکنین. شما می خواین بخاطر یه ماژول ساده، از 1.5 به 1.6 مهاجرت کنین!!! (نمیگم رفتن به 1.6 خوب نیست. ولی آخه بخاطر یه ماژول که نمیشه دلیل منطقی)
همونطور که گفتم، افزونه های زیادی هست. در زیر دموهای مختلف رو براتون لینک میدم. هر کدوم رو پسندیدین، بگین تا پارسی کنم.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پایین فرم لاگین، 2تا گزینه هست برای لاگین و ثبت نام. هرکدوم رو انتخاب کنین، فرم مربوطه به زیبایی نمایش داده میشه.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بر روی دکمه login در سمت راست کلیک کنین.
دکمه های login و Register در سمت راست مشخصه
دکمه لاگین داخل تصویر خونه است
دکمه های لاگین در سمت راست و همچنین بالای صفحه دیده میشه
این هم که مشخصه. البته برای جوملا 1.6 هست
سلام.
ممنون از توجهتون.
ماژول هایی که گذاشتین بسیار زیبا بودن.
گرچه ماژول light box برای من کارایی بیشتری داشت،
اما ظاهرا چاره ای نیست.
ممنون می شم اگر فارسی این ماژول
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا
ثبت نام کنید یا
وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا
ثبت نام کنید یا
وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
رو برای دانلود قرار بدید.
موفق باشید.
با تشکر.