|
وارد نشدن به مدیریت سایت
|
|
۷-۱۱-۱۳۹۱, ۱۱:۵۸ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
وارد نشدن به مدیریت سایت
سلام
چرا نمی توانم وارد مدیریت سایتم بشوم.بعد از اینکه سایت را در google ثبت کردم و فایل html را در root اصلی قرار دادم این اتفاق افتاد. وقتی user , pass را می زنم هیچ پیغامی هم نمی ده.(جوملا 1.5) ممنون از راهنماییتون |
|||
|
۸-۱۱-۱۳۹۱, ۱۲:۱۴ صبح
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
وارد نشدن به مدیریت سایت
دوست عزیز هیچ ربطی به فایل html شما نداره
کش مرورگر رو خالی و سپس امتحان کنید اگر مشکلتون حل نشد، با مرورگر دیگر نیز امتحان بفرمایید یا علی |
|||
|
۸-۱۱-۱۳۹۱, ۱۲:۳۵ صبح
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
وارد نشدن به مدیریت سایت
کش را خالی کردم و روی مرورگر دیگری هم امتحان کردم ولی بازهم نشد.
|
|||
|
۸-۱۱-۱۳۹۱, ۱۲:۳۶ صبح
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
وارد نشدن به مدیریت سایت
یک بار دیگر جوملا رو اکسترکت کنید، قبل از باز کردن سایت فولدر installation رو حذف بفرمایید
قبل از هر کاری بک آپ فراموش نشه یا علی |
|||
|
|
۸-۱۱-۱۳۹۱, ۱۲:۳۷ صبح
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
وارد نشدن به مدیریت سایت
ممکنه به دیتابیس سایت نفوذ کرده باشند اگر نتونستید از طریق دیتابیس نیز پسورد رو تغییر بدید این مورد ممکنه باشه.
|
|||
|
|
۸-۱۱-۱۳۹۱, ۱۲:۴۰ صبح
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
وارد نشدن به مدیریت سایت
می تونم از طریق دیتابیس یوزر را عوض کنم ولی باز هم وقتی یوزر جدید را وارد می کنم هیچ اتفاقی نمی افته
|
|||
|
۸-۱۱-۱۳۹۱, ۱۲:۴۲ صبح
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
وارد نشدن به مدیریت سایت
یوزر خیر دوست گلم،
شما وارد phpmyadmin بشید، اکانت admin رو ویرایش کنید، مقدار password رو به نوع MD5 تغییر بدید و رمز جدیدتون رو وارد و ذخیره کنید البته قبل از این کار، کاری رو که بالا عرض کردم امتحان کنید بک آپ فراموش نشه یا علی |
|||
|
|
۸-۱۱-۱۳۹۱, ۰۶:۱۳ عصر
ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
وارد نشدن به مدیریت سایت
من یکبار دیگر جوملا را اکسترکت کردم و مشکلم برطرف شد. ممنونم از راهنمایی همه دوستان
![]() ![]() ولی دوست داشتم بدونم که چرا این اتفاق افتاد. اخه من کاری نکردم.
|
|||
|
۸-۱۱-۱۳۹۱, ۰۶:۲۰ عصر
ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
وارد نشدن به مدیریت سایت
خوشحالیم که مشکلتون رفع شد، بعضی افزونه ها هستند که بعد از نصب و حذفشون یکسری از فایل های هسته رو با مشکل مواجه میکنند
بهرحال امیدوارم دیگر مشکلی براتون رخ نده یا علی |
|||
|
۸-۱۱-۱۳۹۱, ۰۷:۰۳ عصر
ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
وارد نشدن به مدیریت سایت
ممنونم از شما. ولی من اصلا هیچ افزونه ای را نصب یا حذف هم نکردم. این مشکلات کمی ادمو به استرس می اندازه که مبادا دیگه وارد قسمت مدیریت نشه. به خاطر همین دوست داشتم علت اصلی این مشکل بدانم از کجاست. باز هم ممنونم از زحمات شما
|
|||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان