![]() |
|
وارد نشدن به مدیریت سایت - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: وارد نشدن به مدیریت سایت (/thread-9976.html) صفحهها: 1 2 |
وارد نشدن به مدیریت سایت - mis.shafiee - ۷-۱۱-۱۳۹۱ ۱۱:۵۸ عصر سلام چرا نمی توانم وارد مدیریت سایتم بشوم.بعد از اینکه سایت را در google ثبت کردم و فایل html را در root اصلی قرار دادم این اتفاق افتاد. وقتی user , pass را می زنم هیچ پیغامی هم نمی ده.(جوملا 1.5) ممنون از راهنماییتون وارد نشدن به مدیریت سایت - سعید حمزه زاده - ۸-۱۱-۱۳۹۱ ۱۲:۱۴ صبح دوست عزیز هیچ ربطی به فایل html شما نداره کش مرورگر رو خالی و سپس امتحان کنید اگر مشکلتون حل نشد، با مرورگر دیگر نیز امتحان بفرمایید یا علی وارد نشدن به مدیریت سایت - mis.shafiee - ۸-۱۱-۱۳۹۱ ۱۲:۳۵ صبح کش را خالی کردم و روی مرورگر دیگری هم امتحان کردم ولی بازهم نشد. وارد نشدن به مدیریت سایت - سعید حمزه زاده - ۸-۱۱-۱۳۹۱ ۱۲:۳۶ صبح یک بار دیگر جوملا رو اکسترکت کنید، قبل از باز کردن سایت فولدر installation رو حذف بفرمایید قبل از هر کاری بک آپ فراموش نشه یا علی وارد نشدن به مدیریت سایت - Reza Ganji - ۸-۱۱-۱۳۹۱ ۱۲:۳۷ صبح ممکنه به دیتابیس سایت نفوذ کرده باشند اگر نتونستید از طریق دیتابیس نیز پسورد رو تغییر بدید این مورد ممکنه باشه. وارد نشدن به مدیریت سایت - mis.shafiee - ۸-۱۱-۱۳۹۱ ۱۲:۴۰ صبح می تونم از طریق دیتابیس یوزر را عوض کنم ولی باز هم وقتی یوزر جدید را وارد می کنم هیچ اتفاقی نمی افته وارد نشدن به مدیریت سایت - سعید حمزه زاده - ۸-۱۱-۱۳۹۱ ۱۲:۴۲ صبح یوزر خیر دوست گلم، شما وارد phpmyadmin بشید، اکانت admin رو ویرایش کنید، مقدار password رو به نوع MD5 تغییر بدید و رمز جدیدتون رو وارد و ذخیره کنید البته قبل از این کار، کاری رو که بالا عرض کردم امتحان کنید بک آپ فراموش نشه یا علی وارد نشدن به مدیریت سایت - mis.shafiee - ۸-۱۱-۱۳۹۱ ۰۶:۱۳ عصر من یکبار دیگر جوملا را اکسترکت کردم و مشکلم برطرف شد. ممنونم از راهنمایی همه دوستان ![]() ![]() ولی دوست داشتم بدونم که چرا این اتفاق افتاد. اخه من کاری نکردم.
وارد نشدن به مدیریت سایت - سعید حمزه زاده - ۸-۱۱-۱۳۹۱ ۰۶:۲۰ عصر خوشحالیم که مشکلتون رفع شد، بعضی افزونه ها هستند که بعد از نصب و حذفشون یکسری از فایل های هسته رو با مشکل مواجه میکنند بهرحال امیدوارم دیگر مشکلی براتون رخ نده یا علی وارد نشدن به مدیریت سایت - mis.shafiee - ۸-۱۱-۱۳۹۱ ۰۷:۰۳ عصر ممنونم از شما. ولی من اصلا هیچ افزونه ای را نصب یا حذف هم نکردم. این مشکلات کمی ادمو به استرس می اندازه که مبادا دیگه وارد قسمت مدیریت نشه. به خاطر همین دوست داشتم علت اصلی این مشکل بدانم از کجاست. باز هم ممنونم از زحمات شما |