چطوری فاصله بین امروز و تاریخ رو بردارم
|
۲۰-۱۲-۱۳۹۴, ۰۱:۴۸ صبح
ارسال: #1
|
|||
|
|||
چطوری فاصله بین امروز و تاریخ رو بردارم
با سلام
دوستان عزیز من میخام فاصله بین کلمه امروز و تاریخ رو در هدر سایتم حذف کنم یعنی میخام دقیقا بعد کلمه امروز تاریخ نمایش داده بشه (مثلا اینطوری: امروز: 19 اسفند 94) اینم آدرس سایتم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. عکس رو پیوست کردم تا دقیقا متوجه منظورم از فاصله بشین |
|||
۲۰-۱۲-۱۳۹۴, ۰۳:۲۴ صبح
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: چطوری فاصله بین امروز و تاریخ رو بردارم
اگر این مربوط به ماژول میشه در هاست از پوشه ماژولها، فولدر ماژول تاریخ رو پیدا کنید. بعد داخل پوشه tmple، فایل خروجی
(احتمالا default.php) رو باز کنید و اون رو مطابق خواستتون ویرایش کنید. اگر تو ماژول چیزی پیدا نکردید تو قالب باید دنبال کلمه امروز باشید. معمولا این کلمات ثابت، از فایلهای زبان خونده میشن و با تابع JText خونده میشن. مثلا echo JText::_('MOD_DATE_TODAY'); از فایل زبان ماژول فرضی با نام mod_Date دنبال پارامتر MOD_DATE_TODAY میگرده و مقدار معادلش رو نمایش میده. |
|||
|
۲۰-۱۲-۱۳۹۴, ۰۶:۵۳ صبح
ارسال: #3
|
|||
|
|||
یکم دقیقتر راهنمایی بفرمایید لطفا
امروز خط اول مال قالبه و امروز خط دوم بهمرا تاریخ هم مال ماژول تاریخه |
|||
۲۰-۱۲-۱۳۹۴, ۰۸:۴۰ صبح
ارسال: #4
|
|||
|
|||
برید تو فایل css قالب به مسیر زیر و به اخر آخر اینو اضافه کنید
نقل قول: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. کد: (انتخاب همه) .date .moduletable { درست نشد بزارید کد باشه دوباره اعلام کنید.بعد از ست کردن کش پاک کنید بعد سایت تست نمایید |
|||
|
۲۰-۱۲-۱۳۹۴, ۰۵:۰۹ عصر
ارسال: #5
|
|||
|
|||
امروز قالب رو حذف کنید درست میشه.
امروز قالب تو section با کلاس date قبل از ماژول قرار گرفته عکسهای ضمیمه رو ببین. |
|||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان