مشکل خیلی ضروری در آپدیت جوملا 2.5 به 3.5
|
۷-۱۰-۱۳۹۴, ۰۶:۱۸ صبح
ارسال: #1
|
|||
|
|||
مشکل خیلی ضروری در آپدیت جوملا 2.5 به 3.5
با عرض سلام و خسته نباشید
یه سایت دارم با جوملا 2.5 آنی پلاس نصب شده الان میخوام به جوملا 3 آپدیتش کنم هر کاری میکنم نمیشه . تمام آموزشای نت رو دنبال کردم باز نشد . میخوام مطالب و نظرات جی کامنت حذف نشن به هیچ وجه . لطفا راهنماییم کنید تا مقداریم حاضرم هزینه کنم |
|||
صفحه 2 (<ارسال بالا اولین ارسال این موضوع است>) |
۱۱-۱۰-۱۳۹۴, ۱۲:۱۸ صبح
ارسال: #11
|
|||
|
|||
RE: مشکل خیلی ضروری در آپدیت جوملا 2.5 به 3.5
کسی هست که این کارو برام انجام بده ؟ من دیگه تمام روشهای ممکن رو انجام دادم ولی نشد. لطف بسیار بزرگی در حقم کرده هر کی برام درست کنه اینو .
|
|||
۱۱-۱۰-۱۳۹۴, ۰۱:۰۷ صبح
ارسال: #12
|
|||
|
|||
چندتا سوال ازتون دارم
بعد از بروزرساني مشكلات زير رو نداري ؟ 1 - آيا قالب موردنظرت با نسخه جديد جوملا هماهنگ هست 2 - آيا افزونه هايي كه الان روي وبسايتت هست نسخه جديد براي جوملاي 3 وجود داره ؟ اطلاعات سايتتون رو برام پيام خصوصي كنيد نگاهي بندازم بهش ولي هيچ قولي بهتون نميدم . |
|||
|
۱۳-۱۰-۱۳۹۴, ۰۳:۳۰ صبح
ارسال: #13
|
|||
|
|||
متاسفانه هنوز مشکلم حل نشده . حتی نمیشه بک آپم گرفت
با برنامه akeeba این ارور میاد : Backup Failed The backup operation has been halted because an error was detected. The last error message was: AEAbstractDump :: Database Error: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'OPTION SQL_BIG_SELECTS=1' at line 1 SQL=SET OPTION SQL_BIG_SELECTS=1 Please click the 'View Log' button on the toolbar to view the Akeeba Backup log file for further information |
|||
۱۳-۱۰-۱۳۹۴, ۰۴:۱۴ صبح
ارسال: #14
|
|||
|
|||
من كه بهتون گفتم ديتابيستون ايراد داره ولي مهمتر از اون هاستتون جاي بك آپ گيري نداره .
|
|||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان