|
مشكل در آپلود سايت
|
|
۴-۵-۱۳۹۰, ۰۴:۱۴ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
مشكل در آپلود سايت
سلام
من سايتمو روي هاست بارگذاري كردم. سايت رو بهم درست نشون ميده(گرچه بعضي منوهارو نشون نميده ولي ظاهرا مشكلي نداره) ولي وقتي مي خوام وارد محيط ادمينم بشم با زدن يوزر و پس فقط يه صفحه سفيد نشون ميده! چيكارش كنم درست شه؟ |
|||
| صفحه 2 (<ارسال بالا اولین ارسال این موضوع است>) |
|
۸-۵-۱۳۹۰, ۰۹:۳۵ عصر
ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
RE: مشكل در آپلود سايت
فهميدم مشكلش چيه
مال سطوح دسترسيه كه قبلا روي هاست قبلي براش ست كرده بودم حالا كه بك آپ گرفتم و روي اين هاست جديد آپلود مي كنم سطوح دسترسي رو هم با خودش مياره حالا چجوري اون همه فايل و پوشه رو مي تونم يك جا دسترسي همه شونو 777 كنم و بعد يه بك آپ بگيرم؟ ميشه راهنماييم كنيد كه مجبور نباشم دستي دونه دونه ست كنم؟ |
|||
|
۹-۵-۱۳۹۰, ۰۴:۱۸ عصر
ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
خوب شما از چه هاستی استفاده می کنید و از کدام کنترل پنل
اگر از سی پنل استفاده می کنید بروید از مسیر زیر این کارو انجام دهید. شما می توانید محتوا رو select all کنید و بعد change permission را بزنید و دسترسی را تغییر دهید. ولی فکر نکنم نیاز باشه تا همه فایها رو دسترسی شو به 777 قرار دهید اینجوری امنیت سایت شما به 0 میرسه البته شایدم کمتر از 0 اگر مشکل شما با 777 حل میشه احتمالا فایل htaccess.txt تنها کافی باشه برای قرار دادن بر روی 777 موفق باشید راهی دیگه ای هم است که من برای دسترسی این کارو انجام میدادن در نسخه جدید سی پنل در موقعی که فایل آپلود میکنی در همان قسمت میشه برای فایلی که آپ میکنی دسترسی رو معلوم کرد یعنی قبل از آپلود تنظیمات را در پایین اعمال کرده سپس فایل رو آپلود کنید شما میتوانید فایل رو به حالت زیپ کنید و بعد اپلود کنید |
|||
|
|
۹-۵-۱۳۹۰, ۰۶:۲۱ عصر
ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
هاست اولم hsphere هست كه مي خوام انتقالش بدم به plesk
مجبورم اول سطح دسترسي هارو بردارم و بعد با آكيبا بك آپ بگيرم كه موقع نصب دوباره اينطوري نشون نده و دوباره در هاست جديد سطوح دسترسي رو مشخص كنم اين خيلي كار بيهوده ي زمانبريه راه حل ساده تري نداره؟ |
|||
|
۹-۵-۱۳۹۰, ۰۶:۳۵ عصر
ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
متاسفانه من با این کنترل پنل کار نکردم و اطلاعات زیادی ندارم
دوستانی که از این کنترل پنل اطلاعاتی دارند کمک کنند شما می توانید از همان شرکتی که هاست خود را خریدید مراجعه کنید و سوال خود را در آنجا مطرح کنید. همچنین میتوانید در انجمن هاستینگ ایران عضو شوید و در آنجا دنبال جواب خود باشید آدرسم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. لطفا بعد از این که جواب مشکلتون را پیدا کردید لطف کنید در همین قسمت قرار دهید تا چنانچه دیگران هم با این مشکل مواجه شدند بتوانند مشکلشان را در همین تاپیک حل کنند موفق باشید |
|||
|
|
۹-۵-۱۳۹۰, ۰۶:۳۷ عصر
ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
در پلسك معمولا شما نميتوانيد سطح دسترسي ها رو تغيير دهيد و اين كار رو فقط ادمين سرور انجام ميدهد !
|
|||
|
|
۹-۵-۱۳۹۰, ۰۶:۵۹ عصر
ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۹-۵-۱۳۹۰ ۰۶:۳۷ عصر)رضا گنجی نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من اين كارو از طريق cuteftp دستي مي تونم انجام بدم ولي بي نهايت زمانبره كاري كه دارم مي كنم اينه الان مي خوام بدونم شايد مدير هاست امكان اينو داشته باشه كه بدون صرف وقت بتونه دسترسي رو 777 كنه و بعد از اينكه من بك آپ گرفتم برش گردونه به دسترسي هاي قبلي و اينكه اگه من يه دور روي لوكال اين بك آپ رو نصب كنم و بعد از لوكال دوباره بك آپ بگيرم ،اين بك آپ جديد هم سطوح دسترسي رو در خودش خواهد داشت؟ سطوح دسترسي كجا ذخيره ميشن؟توي ديتا بيس؟يا يه فايل لوگ؟ |
|||
|
۹-۵-۱۳۹۰, ۰۷:۱۹ عصر
ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
شما وقتی بکاپ میگیرید یعنی کلیه تنظیماتی که در روی برنامه ها و فایلها انجام دادید به همان شکل ذخیره شده
معنی بکاپ یعنی همین خوب جواب سوال دوم باید بگم بله تا آنجا که من اطلاع دارم میتوانید این کار رو انجام دهید ولی بد نیست که با شرکت ارائه دهنده هاست خود در این باره سوال نمایید. وظیفه دارند تا به سوالات شما پاسخ دهند شرکت فروش هاست علاوه بر ارائه خدمات وظیفه پشتیبانی هم دارند. |
|||
|
|
۹-۵-۱۳۹۰, ۰۹:۲۲ عصر
ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
برای plesk بستگی به مدیریت هاستینگ شما دارد . اگر مدیریت هاستینگ شما را محدود کرده باشد ( به علت ترس از موارد امنیتی ) شما به هیچ عنوان نمی توانید سطح دسترسی ایجاد کنید و هرچقدر هم که این کار را انجام دهید فایده ای ندارد . تنها خود مدیر می تواند سطح دسترسی پوشه ها و فایل های شما را تغییر دهد .
به عنوان کسی که از plesk استفاده کرده پیشنهاد می کنم به هیچ عنوان سراغش نروید چون به درد جوملا نمی خورد . اگر از cpanel استفاده کنید بسیار راحت تر خواهید بود . |
|||
|
|
۱۰-۵-۱۳۹۰, ۱۲:۰۹ صبح
ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
طبق تجربه من اينكار ها رو انجام بديد :
كل سايت رو روي لوكال بياريد و نصب كنيد و اجرا كنيد كه مشكلي نباشه بعد با cuteftp به هاست خودتون متصل بشيد كل فايلهايي كه ميخواهيد به هاست انتقال بديد رو Select all كنيد كليك راست گزينه آپلود به صورت zip رو انتخاب كنيد پس از آپلود از اونجايي كه از پلسك استفاده ميكنيد بايد از مدير سرور بخواهيد كه فايل زيپ را روي هاست شما اكستراكت كنه و الباقي هم ايمپورت ديتابيس و تنظيم فايل configuration.php هست .. تمام |
|||
|
|
۱۱-۵-۱۳۹۰, ۰۳:۵۲ عصر
ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
مشكل من حل شد.
از تمام دوستاني كه كمكم كردند بي نهايت متشكرم. كاري كه من كردم اين بود بسته ي پشتيباني رو به مدير هاست فرستادم و اونا با پرميژن 777 اكستركتش كردن. اما هنوز هم قادر به حذف و اضافه ماژول و منو نبودم و در نهايت بروزرساني كردم به 1.5.23 و مشكل حل شد. |
|||
|
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان