|
سازگار کردن قالب طراحی شده توسط آرتیستر با مرورگرهای ie 7 و پایین تر
|
|
۲۸-۳-۱۳۹۰, ۰۸:۱۸ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سازگار کردن قالب طراحی شده توسط آرتیستر با مرورگرهای ie 7 و پایین تر
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و اساتید محترم انجمن.
همون طوری که قبلا هم گفتم من تازه شروع به کار با cms جوملا کردم. و هنوز خیلی مبتدی هستم. برای همین قالب سایتم رو با آرتیستر طراحی کردم. اما الان با همون قالب هم یه سری مشکل دارم. مثلا اینکه نوار منو که در موقعیت user3 تعریف کردم، در مرورگرهای7 ie و پایین تر از اون درست نشون داده نمی شه، و میفته پایین این موقعیت. می خواستم بدونم باید چه کار کنم که این قالب با مرورگرهای ذکر شده هم سازگاری داشته باشه. پیشاپیش از راهنمایی شما تشکر می کنم. ![]() مرورگر ie8 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مرورگر ie 7 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |
|||
| صفحه 2 (<ارسال بالا اولین ارسال این موضوع است>) |
|
۲۸-۳-۱۳۹۰, ۱۰:۲۷ عصر
ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
RE: سازگار کردن قالب طراحی شده توسط آرتیستر با مرورگرهای ie 7 و پایین تر
خواهش میکنم
آقای گنجی استاد ما هستند من در خدمتتون هستم یه نکته ای که میخواستم متذکر بشم اینه که شما برای رفع مشکل کسی رو مورد خطاب قرار ندید تا بقیه دوستان هم بیان و همکاری کنند این که شما میگید آقای فلانی... یکمی دلسرد کننده میشه برای دیگر کاربران که بخوان همکاری کنند معذرت میخوام بابت پست اسپم ی که دادم |
|||
|
|
۲۹-۳-۱۳۹۰, ۰۲:۲۱ صبح
ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۲۸-۳-۱۳۹۰ ۱۰:۲۷ عصر)پیام عمرانی نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. جناب آقای عمرانی عزیز ضمن تشکر از شما، از اونجایی که جناب آقای گنجی اولین کسی بودند که جواب سوالمو دادند، کامنت های بعدی خطاب به ایشون و سپس به شما بود. ولی در کل حق با شماست. و من هم علاوه بر شما، از همه ی دوستانی که می تونند بنده رو برای حل مشکلم راهنمایی کنن، درخواست کمک و راهنمایی دارم. سایت رو روی هاست آپلود کردم. البته کامل نیست و فقط قسمتی رو که به مشکلم مربوط می شد راه انداختم. این هم از آدرس سایت: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. لازم به ذکره که فقط تو مرورگرهای ie7 و پایین تر مشکل دارم. منتظر راهنمایی دوستان و مدیران محترم هستم. ممنون.
|
|||
|
۲۹-۳-۱۳۹۰, ۰۵:۳۶ صبح
ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
ممنون از توجهتون
ای کاش اجازه دسترسی هم میدادید تا با اطمینان کامل جوابتون رو بدم مشکل میتونه از float هاتون باشه که با clear و صفت دهی اون مشکلتون حل میشه اگه امکان داره دسترسی بدید تا مطمئنا حل بشه |
|||
|
|
۲۹-۳-۱۳۹۰, ۰۶:۲۵ صبح
ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۲۹-۳-۱۳۹۰ ۰۵:۳۶ صبح)پیام عمرانی نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. منظورتون از دسترسی اطلاعات بخش مدیریت جوملاست یا بخش هاست؟ اگه منظورتون بخش مدیریت جوملاست که اطلاعات کاربری رو براتون بفرستم. اگر هم منظور اطلاعات پنل هاستیه که روش جوملا رو آپلود کردم، باید بگم این هاست به صورت اشتراکی هست و دامنه ی من به صورت add دامین به اون هاست اضافه شده. و بخش ورود به کنترل پنل اشتراکی هست. باید به من اجازه بدین که سایت رو روی هاست خودم آپلود کنم. که البته چون dns های دامنه پیوند نخورده کمی طول می کشه. در هر صورت ممنون از راهنمایی و زحماتتون. منتظر پاسختون هستم.
|
|||
|
۲۹-۳-۱۳۹۰, ۰۷:۰۷ صبح
ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
همون دسترسی به جوملا کافیه
|
|||
|
|
۲۹-۳-۱۳۹۰, ۰۷:۵۴ عصر
ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۲۹-۳-۱۳۹۰ ۰۷:۰۷ صبح)پیام عمرانی نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اطلاعات کاربری رو از طریق پیام خصوصی برای شما ارسال کردم. اگر دوستان دیگه هم میتونند به حل مشکل بنده کمک کنند، اعلام کنند تا اطلاعات رو بهشون بدم. تشکر.
|
|||
|
|
۲۹-۳-۱۳۹۰, ۱۰:۴۱ عصر
ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
شما کافیه فقط به کلاس art-hmenu-extra1 یه عرض )width( تعیین کنید
من ست کردم براتون و مشکلتون حل شد کلا طراحی با آرتیستر اصولی نیست |
|||
|
|
۳۰-۳-۱۳۹۰, ۱۲:۲۹ صبح
ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۲۹-۳-۱۳۹۰ ۱۰:۴۱ عصر)پیام عمرانی نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. سلام و تشکر دوباره از شما. پس اگر درست فهمیده باشم ایراد از ماژول عضویت بود که در موقعیت extra1 قرار داده بودم. و با برداشتن اون، نوار منو درست می شه! (من همه ی ماژول ها رو تعویض کرده بودم به جز همون یکی!) البته کمی مایوس شدم که بابت اینکه فرمودید طراحی با آرتیستر اصولی نیست! حالا نمی دونم منظورتون در مورد طراحی همه ی قالب ها با آرتیستر بود، یا فقط قالب بنده!!! اگه ممکنه بیشتر توضیح بدین. بازم ممنون.
|
|||
|
۳۰-۳-۱۳۹۰, ۰۳:۳۹ صبح
ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
خواهش میکنم
از ماژول نبود از کد css بود که با IE سازگاری نداشت که الان دیگه مشکلی نداره |
|||
|
|
۱۱-۶-۱۳۹۰, ۰۵:۲۲ عصر
ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
سلام
من مدت زیادی با آرتیستر 3 کار کردم و کارهای زیادی انجام دادم و بیشترین مشکلات رو با فارسی سازی مناسب برطرف کردم اما تنها و تنها مشکلی که وجود داره راست چین کردن منوی آبشاری بالا در آرتیستر 3 هست با خیلی ها صحبت کردم اما یا میدونستن نگفتن یا نمی دونستن جناب عمرانی عزیز آیا این مشکل رو شما تونستید برطرف کنین ؟ |
|||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: