|
نمایش داده نشدن منوی فارسی تم Organic Life Multipurpose E-Commerce Joomla Templates
|
|
۲۹-۴-۱۳۹۵, ۰۵:۲۵ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام.
من دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. رو نصب کردم. من طبق دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. عمل کردم. دارم به عنوان اولین تجربه سایت دوزبانه طراحی می کنم. با وجود اینکه برای بخش فارسی و انگلیسی ماژول ها رو ست کردم اما وقتی زبان سایت رو روی فارسی قرار میدم منو نمایش داده نمیشه. لطفا راهنمایی بفرمایید تشکر |
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
نمایش داده نشدن منوی فارسی تم Organic Life Multipurpose E-Commerce Joomla Templates - saeed hg - ۲۹-۴-۱۳۹۵ ۰۵:۲۵ عصر
RE: نمایش داده نشدن منوی فارسی تم Organic Life Multipurpose E-Commerce Joomla Templates - Pourdaryaei - ۲۹-۴-۱۳۹۵, ۰۶:۰۰ عصر
RE: نمایش داده نشدن منوی فارسی تم Organic Life Multipurpose E-Commerce Joomla Templates - saeed hg - ۳۰-۴-۱۳۹۵, ۱۱:۲۰ عصر
RE: نمایش داده نشدن منوی فارسی تم Organic Life Multipurpose E-Commerce Joomla Templates - saeed hg - ۳۰-۴-۱۳۹۵, ۱۱:۲۵ عصر
RE: نمایش داده نشدن منوی فارسی تم Organic Life Multipurpose E-Commerce Joomla Templates - mahan - ۳۱-۴-۱۳۹۵, ۰۴:۲۵ عصر
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان