|
نداشتن کلید های ادیتور انجمن ساز کیوننا
|
|
۲۲-۴-۱۳۹۵, ۰۲:۲۴ عصر
ارسال: #8
|
|||
|
|||
RE: نداشتن کلید های ادیتور انجمن ساز کیوننا
(۲۲-۴-۱۳۹۵ ۱۲:۴۱ عصر)Reza Ganji نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. این سه تا انجمن ساز قدیمی شدند و دیگه برای نسخه 3 جوملا بروزرسانی نمیشند ، مخصوصا ً نینجا بورد و جو بی بی که برای جوملای 1.5 هستند . بدون شک انجمن سازهای مثل MyBB یا phpBB خیلی بهتر و عالی تر هستند و همینطور میتونید با جوملا بریج کنید ، و کاربران رو یکپارچه کنید ... من خودم phpBB رو ترجیح میدم ولی متاسفانه توی ایران زیاد جا نیوفتاده امروز یه بریج برای phpBB قرار میدم شاید دوستان بتونند استفاده کنند . ضمنا ً یک انجمن ساز تجاری رو دیشب توی پارس جوم قرار دادم میتونید استفاده کنید. جدیدا ً هم دارم روی انجمن ساز پانتر کار میکنم که به راحتی میشه با هر سایتی ادغام کرد و البته به احتمال زیاد به زودی یه بریج برای جوملا هم ساخته بشه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |
|||
|
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
نداشتن کلید های ادیتور انجمن ساز کیوننا - ابوذر مرادی - ۱۸-۴-۱۳۹۵, ۱۲:۰۷ صبح
RE: نداشتن کلید های ادیتور انجمن ساز کیوننا - ابوذر مرادی - ۱۸-۴-۱۳۹۵, ۱۱:۴۷ عصر
RE: نداشتن کلید های ادیتور انجمن ساز کیوننا - ابوذر مرادی - ۲۲-۴-۱۳۹۵, ۰۵:۴۰ صبح
RE: نداشتن کلید های ادیتور انجمن ساز کیوننا - Pourdaryaei - ۲۲-۴-۱۳۹۵, ۰۵:۵۶ صبح
RE: نداشتن کلید های ادیتور انجمن ساز کیوننا - ابوذر مرادی - ۲۲-۴-۱۳۹۵, ۰۹:۵۵ صبح
RE: نداشتن کلید های ادیتور انجمن ساز کیوننا - Reza Ganji - ۲۲-۴-۱۳۹۵, ۱۲:۴۱ عصر
RE: نداشتن کلید های ادیتور انجمن ساز کیوننا - ابوذر مرادی - ۲۲-۴-۱۳۹۵, ۱۲:۴۹ عصر
RE: نداشتن کلید های ادیتور انجمن ساز کیوننا - Pourdaryaei - ۲۲-۴-۱۳۹۵ ۰۲:۲۴ عصر
RE: نداشتن کلید های ادیتور انجمن ساز کیوننا - ابوذر مرادی - ۲۳-۴-۱۳۹۵, ۱۲:۵۲ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان