|
پرسش : افزونه فروش فایل متصل به درگاه بانکی
|
|
۱۰-۱-۱۳۹۵, ۰۵:۴۲ صبح
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۰-۱-۱۳۹۵ ۰۵:۴۳ صبح، توسط محمدسلیمانی.)
ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
RE: پرسش : افزونه فروش فایل متصل به درگاه بانکی
سلام
ممنون از آقا پیام عزیز من اعتقاد دارم در استفاده از تکنولوژی اصلا نباید تعصب داشت و همیشه به صورت پویا باید از بهترین ها بهره برد. و از اون گذشته برای نقد و برسی یه موضوع درستش اینه که با هر دو برنامه کار کرده باشیم مواردی هم که من گفتم برداشت خودم از برنامه بود باید این رو هم اضافه کنم که چون j2Store از محتوای جوملا بهره میبره یعنی باید محصولات رو به عنوان محتوا براش تعریف کنید برای استفاده از افزونه های نمایش کالا و این موارد محدودیت ندارید و از افزونه های زیادی میتونید استفاده کنید. و البته این در عین خوبی گاهی ضعف هم تلقی میشه اگر چه هیچ سیستمی کامل نیست و زمان نیاز داره تا به تکامل برسن و سیستم های فروشگاهی موجود برای جوملا همین ها هستند که راجش گفته شد. ولی از اونجایی که جوملا سورس باز هست تمام مواردی که مورد نیاز هست رو میشه اضافه یا کم کرد. ببخشید طولانی شد از تمام کسایی که در این بحث شرکت داشتن تشکر میکنم |
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
پرسش : افزونه فروش فایل متصل به درگاه بانکی - shervinam - ۸-۱-۱۳۹۵, ۰۸:۴۱ صبح
RE: پرسش : افزونه فروش فایل متصل به درگاه بانکی - mahan - ۸-۱-۱۳۹۵, ۰۴:۳۰ عصر
RE: پرسش : افزونه فروش فایل متصل به درگاه بانکی - محمدسلیمانی - ۸-۱-۱۳۹۵, ۱۱:۰۶ عصر
RE: پرسش : افزونه فروش فایل متصل به درگاه بانکی - alibaba - ۹-۱-۱۳۹۵, ۰۱:۱۹ صبح
RE: پرسش : افزونه فروش فایل متصل به درگاه بانکی - محمدسلیمانی - ۹-۱-۱۳۹۵, ۰۲:۰۳ صبح
RE: پرسش : افزونه فروش فایل متصل به درگاه بانکی - shervinam - ۹-۱-۱۳۹۵, ۰۸:۴۷ صبح
RE: پرسش : افزونه فروش فایل متصل به درگاه بانکی - پیام عمرانی - ۹-۱-۱۳۹۵, ۰۹:۰۲ عصر
RE: پرسش : افزونه فروش فایل متصل به درگاه بانکی - محمدسلیمانی - ۱۰-۱-۱۳۹۵ ۰۵:۴۲ صبح
RE: پرسش : افزونه فروش فایل متصل به درگاه بانکی - shervinam - ۱۰-۱-۱۳۹۵, ۰۹:۰۱ صبح
RE: پرسش : افزونه فروش فایل متصل به درگاه بانکی - پیام عمرانی - ۱۰-۱-۱۳۹۵, ۰۷:۵۸ عصر
RE: پرسش : افزونه فروش فایل متصل به درگاه بانکی - shervinam - ۱۰-۱-۱۳۹۵, ۰۸:۲۷ عصر
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان