|
پرسش : افزونه فروش فایل متصل به درگاه بانکی
|
|
۹-۱-۱۳۹۵, ۰۹:۰۲ عصر
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
RE: پرسش : افزونه فروش فایل متصل به درگاه بانکی
من با حرف آقای سلیمانی مخالفم
بنده خودم افزونه j2Store رو پیشنهاد میکنم چون دقیقا هم کالا میتونید بفروشید و هم فایل و این ضعف افزونه نیست بلکه قدرت افزونه هست با توجه به این که در قالب مطلب تعریف میشه مشکل آپگرید جوملا هم ندارید خرید ساده یک مرحله ای داره همچنینخرید به صورت مهمان دارد میتونید کلا یک فیلد ایمیل بیشتر از کاربر دریافت نکنید و ساده تر از این نوع خرید بنده ندیدم تو این سالها تنظیم فاکتور به صورت اختصاصی و ... |
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
پرسش : افزونه فروش فایل متصل به درگاه بانکی - shervinam - ۸-۱-۱۳۹۵, ۰۸:۴۱ صبح
RE: پرسش : افزونه فروش فایل متصل به درگاه بانکی - mahan - ۸-۱-۱۳۹۵, ۰۴:۳۰ عصر
RE: پرسش : افزونه فروش فایل متصل به درگاه بانکی - محمدسلیمانی - ۸-۱-۱۳۹۵, ۱۱:۰۶ عصر
RE: پرسش : افزونه فروش فایل متصل به درگاه بانکی - alibaba - ۹-۱-۱۳۹۵, ۰۱:۱۹ صبح
RE: پرسش : افزونه فروش فایل متصل به درگاه بانکی - محمدسلیمانی - ۹-۱-۱۳۹۵, ۰۲:۰۳ صبح
RE: پرسش : افزونه فروش فایل متصل به درگاه بانکی - shervinam - ۹-۱-۱۳۹۵, ۰۸:۴۷ صبح
RE: پرسش : افزونه فروش فایل متصل به درگاه بانکی - پیام عمرانی - ۹-۱-۱۳۹۵ ۰۹:۰۲ عصر
RE: پرسش : افزونه فروش فایل متصل به درگاه بانکی - محمدسلیمانی - ۱۰-۱-۱۳۹۵, ۰۵:۴۲ صبح
RE: پرسش : افزونه فروش فایل متصل به درگاه بانکی - shervinam - ۱۰-۱-۱۳۹۵, ۰۹:۰۱ صبح
RE: پرسش : افزونه فروش فایل متصل به درگاه بانکی - پیام عمرانی - ۱۰-۱-۱۳۹۵, ۰۷:۵۸ عصر
RE: پرسش : افزونه فروش فایل متصل به درگاه بانکی - shervinam - ۱۰-۱-۱۳۹۵, ۰۸:۲۷ عصر
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان