زمان کنونی: ۵-۳-۱۴۰۵, ۰۹:۴۰ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش : افزونه فروش فایل متصل به درگاه بانکی
۸-۱-۱۳۹۵, ۱۱:۰۶ عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: ۸-۱-۱۳۹۵ ۱۱:۰۹ عصر، توسط محمدسلیمانی.)
ارسال: #3
RE: پرسش : افزونه فروش فایل متصل به درگاه بانکی
سلام
با عرض معذرت باید بگم که من این کامپوننت ها رو به عنوان افزونه فروش فایل قبول ندارم
اینها افزونه فروش کالا هستند که میتونید ازش به عنوان فروش فایل هم استفاده کنید

نمیخوام این افزونه ها رو دقیق نقد کنم اما به طور کلی بخوام بگم
یکی از اساسی ترین مشکلاتشون مراحل طولانی خرید هست که من به تجربه شاهد انصراف خریدار بخاطر این پیچیدگی بودم

و البته مشکلات فراوانی که خوب شاید برای یه فروشگاه ساز کالا حسن به حساب بیان ولی برای فایل بی مورد هستند

افزونه ای که بهش رسیدم و واقعا ازش راضی هستم کامپوننت Media Store by Ext Store هست که خوب در نوع خودش بی نظیره و اولین نرم افزونه ای هست که برای فروش فایل تهیه شده (البته در جوملای جهانی)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
امضاء محمدسلیمانی
چالش هاتو محدود نکن، محدودیت هاتو به چالش بکش

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
ارسال پاسخ 

پیام‌های داخل این موضوع
RE: پرسش : افزونه فروش فایل متصل به درگاه بانکی - محمدسلیمانی - ۸-۱-۱۳۹۵ ۱۱:۰۶ عصر

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان