|
مشکل عبارت k2 در تلگرام و زیر عنوان مقالات
|
|
۱۹-۱۱-۱۳۹۴, ۰۲:۵۶ صبح
ارسال: #7
|
|||
|
|||
نقل قول: تگها رو shsef404 وارد میکنه شما توی بخش sefurls بخش social seo بخش social networking میتونید تنظیمات ور تغییر بدین . روی تنظیمات الان در همه ی صفحات فعال نیست و از توضیحات خود مطلب استفاده میکنه . توضیحات مطالب رو توی meta تغییر بدین باید درست بشه ...سلام ممنون. منظورتان برای همان مشکل K2 SIDBAR در تلگرام هست دیگه. من کار انجام ندادم. شما چی کار انجام داده اید. چون الان دیگه وقتی توی تلگرام می زنم. هیچ توضیحی برای سایت نمی یاره. نقل قول: توضیحات مطالب رو توی meta تغییر بدین باید درست بشه ... منظورتان چی هست. اگر توضیحات متا برای سایت هست من اونجا توضیحات را گذاشته ام و اصلا نمی دانم K2 SIDBAR از کجا لود می شد. به هر حال چرا الان اصلا هیچ توضحی برای سایت نمی یاد. نقل قول: اون مطالب کی 2 رو هم که گویا خودتون درست کردین ... من هیچ جایی درستش نکرده ام . اصلا نمی دونم از کجا لود می شه. نقل قول: در مورد توضیحات نویسنده هم از منوی کامپوننتهای k2 بعد categories بعد سمت راست item view رو باز کنید و داخلش Author options رو پیدا کنید و گزینه ی اول یا همون نمایش اطلاعات اضافی نویسنده ور غیر فعال کنید . دوست عزیز ظاهرا اون اطلاعات نویسنده واسه یک افزونه دیگه ای هست. چون اطلاعات نویسنده K2 فرق می کنه. نقل قول: چون مجموعه ی مادر ندارید مجبورید برای تک تک انجام بدین .مجموعه مادر چه به درد می خوره. که از همین الان تا مجموعه ها زیاد نشده استفاده کنم. |
|||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان