|
چرا هک شدم؟ چطور سایتم به دامین دیگه ریدایرکت می شه ؟
|
|
۲۴-۱۰-۱۳۹۴, ۱۲:۳۶ صبح
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
RE: چرا هک شدم؟ چطور سایتم به دامین دیگه ریدایرکت می شه ؟
درود
1. همیشه از روند قانونی پیگیری کنید از سایت شما قانونی هست 2. هیچ کسی از بیرون سایت شما نمی تونه دنبال این باشه که باگ سایت شما چطور بوده یا اصلا هک شدید یا بای پس شدید 3. پس نیاز به این هست با مدیر هاست صحبت کنید و اگر هاست خوبی باشه لاگ می ده و همینطور موارد دیگه رو گزارش می ده که مشخص می شه از کجا زدن سایت شما رو 4. بهترین راهکار فقط فقط مدیر هاست هست نه انجمن هایی که در زمینه امنیت فعالیتی حتی ندارند ممکن هست از قالب های وارز استفاده کردید که شل داشت یا اصلا از طرف موارد دیگری دچار مشکل شدید |
|||
|
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
چرا هک شدم؟ چطور سایتم به دامین دیگه ریدایرکت می شه ؟ - hercol2013 - ۲۳-۱۰-۱۳۹۴, ۰۶:۱۹ عصر
RE: چرا هک شدم؟ چطور سایتم به دامین دیگه ریدایرکت می شه ؟ - پیام عمرانی - ۲۳-۱۰-۱۳۹۴, ۰۸:۲۳ عصر
RE: چرا هک شدم؟ چطور سایتم به دامین دیگه ریدایرکت می شه ؟ - mercol30 - ۲۳-۱۰-۱۳۹۴, ۱۰:۰۴ عصر
RE: چرا هک شدم؟ چطور سایتم به دامین دیگه ریدایرکت می شه ؟ - hercol2013 - ۲۳-۱۰-۱۳۹۴, ۱۰:۰۸ عصر
RE: چرا هک شدم؟ چطور سایتم به دامین دیگه ریدایرکت می شه ؟ - shahryar warez - ۲۴-۱۰-۱۳۹۴ ۱۲:۳۶ صبح
RE: چرا هک شدم؟ چطور سایتم به دامین دیگه ریدایرکت می شه ؟ - hercol2013 - ۲۴-۱۰-۱۳۹۴, ۰۱:۳۵ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان