|
درخواست کمک برای طراحی فرم لیست محصولات
|
|
۲۴-۵-۱۳۹۰, ۰۴:۲۵ صبح
ارسال: #9
|
|||
|
|||
RE: درخواست کمک برای طراحی فرم لیست محصولات
(۲۱-۵-۱۳۹۰ ۰۸:۵۰ صبح)شاهین سمیع عادل نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ضمن تشکر از راهنمایی های مفید جناب آقای سمیع عادل، البته دروازه ی پرداخت زرین پال هم گزینه ی نسبتا مناسبی برای کاری که من در نظر دارم هست. و قطعا برای افزونه های پرداخت از طریق بانک ها نیز زحمت کشیده شده که حتما هر زمان بنا به فعالیت حرفه ای داشته باشم از اون ها استفاده می کنم. ولی اول اینکه فعلا دارم به صورت آزمایشی این کار رو انجام می دم و ثانیا متاسفانه برای افزونه های تجاری که نوشته شده، کمتر اطلاع رسانی نسبت به کاربردها و کارایی ها و خصوصا مقایسه ی این افزونه ها با هم انجام شده. یعنی اینکه خریدار افزونه که برای بار اول می خواد اقدام به خرید و نصب اون ها بکنه، نمی تونه با مراجعه به یک منبع موثق مزایا و معایب انواع افزونه های درگاه پرداخت رو نسبت به هم و همینطور نسبت به فروشگاه هایی که به صورت بسته ی نصبی ارائه می شن و قابلیت پرداخت آنلاین دارند (غیر از جوملا) مطالعه کنه و بعد اقدام به انتخاب و خرید کنه. البته شایدم این منبع اطلاعاتی باشه و بنده از اون بی اطلاعم! که در این صورت درخواست می کنم من رو هم مطلع بفرمایند. |
|||
|
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان