زمان کنونی: ۱۰-۳-۱۴۰۵, ۰۳:۰۱ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درخواست کمک برای طراحی فرم لیست محصولات
۲۴-۵-۱۳۹۰, ۰۴:۲۵ صبح
ارسال: #9
RE: درخواست کمک برای طراحی فرم لیست محصولات
(۲۱-۵-۱۳۹۰ ۰۸:۵۰ صبح)شاهین سمیع عادل نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
به علت سوء استفاده های احتمالی افزونه های پرداخت آنلاین در سایت پی سی جوملا کد می شوند و فقط بر روی یک سایت اجرا می گردند . شما برای هر سایت باید یک بار این افزونه را خریداری کنید (باز از آقای طالبی سئوال کنید شاید در ازای چند سایت به شما تخفیف تعلق گیرد ) و مطمئن باشید مبلغی که پرداخت می کنید در قبال زحمتی که برای نوشتن و بهینه کردن افزونه کشیده شده بسیار ناچیز است و مطمئناً شما هزینه ناچیز آن را از فروش محصولات خود تأمین خواهید کرد .
ضمن تشکر از راهنمایی های مفید جناب آقای سمیع عادل،
البته دروازه ی پرداخت زرین پال هم گزینه ی نسبتا مناسبی برای کاری که من در نظر دارم هست.
و قطعا برای افزونه های پرداخت از طریق بانک ها نیز زحمت کشیده شده که حتما هر زمان بنا به فعالیت حرفه ای داشته باشم از اون ها استفاده می کنم.
ولی اول اینکه فعلا دارم به صورت آزمایشی این کار رو انجام می دم و ثانیا متاسفانه برای افزونه های تجاری که نوشته شده، کمتر اطلاع رسانی نسبت به کاربردها و کارایی ها و خصوصا مقایسه ی این افزونه ها با هم انجام شده.
یعنی اینکه خریدار افزونه که برای بار اول می خواد اقدام به خرید و نصب اون ها بکنه، نمی تونه با مراجعه به یک منبع موثق مزایا و معایب انواع افزونه های درگاه پرداخت رو نسبت به هم و همینطور نسبت به فروشگاه هایی که به صورت بسته ی نصبی ارائه می شن و قابلیت پرداخت آنلاین دارند (غیر از جوملا) مطالعه کنه و بعد اقدام به انتخاب و خرید کنه.
البته شایدم این منبع اطلاعاتی باشه و بنده از اون بی اطلاعم! که در این صورت درخواست می کنم من رو هم مطلع بفرمایند.
امضاء n4n4zi
آنکه می داند تواناست،
وآنکه می پرسد در جاده ی توانمندی و در حمایت دانایان گام بر می دارد...
[تصویر:  ajy0g2d4kfqh62gm3u7.gif]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
 سپاس شده توسط شاهین سمیع عادل ، tarantino
ارسال پاسخ 

پیام‌های داخل این موضوع
RE: درخواست کمک برای طراحی فرم لیست محصولات - n4n4zi - ۲۴-۵-۱۳۹۰ ۰۴:۲۵ صبح

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان