|
درخواست کمک برای طراحی فرم لیست محصولات
|
|
۲۱-۵-۱۳۹۰, ۰۶:۴۱ صبح
ارسال: #7
|
|||
|
|||
RE: درخواست کمک برای طراحی فرم لیست محصولات
(۲۱-۵-۱۳۹۰ ۰۵:۲۸ صبح)I.from_iran نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. سلام. خیلی خیلی ممنون. ![]() دقیقا دنبال همین می گشتم. فقط کسی می دونه که آیا می شه این افزونه رو می شه به سیستم پرداخت آنلاین نصب کرد یا نه؟ یعنی بعد از اتمام سفارش و صدور فاکتور، بشه مبلغ رو به صورت آنلاین پرداخت کرد! (۲۱-۵-۱۳۹۰ ۰۵:۵۰ صبح)شاهین سمیع عادل نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. از راهنمایی شما بسیار سپاسگذارم. ![]() اما در توضیحاتی که در سایت آقای طالبی مشاهده کردم، ظاهرا افزونه ای که به درگاه بانک ها متصل می شه، فقط بر روی یک دامنه قابل استفاده هست. بنده دنبال روشی برای پرداخت آنلاین هستم که محدودیت نداشته باشه، و در صورت امکان رایگان باشه. (۲۱-۵-۱۳۹۰ ۰۶:۳۵ صبح)پیام عمرانی نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ممنون از راهنماییتون. ![]() اما دقیقا دنبال افزونه ی ipricecalc بودم. راستش با ویرچومارت درست و حسابی نتونستم کار کنم و این افزونه یه راه میان بر بود برای حل مشکلم. حالا فقط می مونه سیستم پرداخت آنلاین که امیدوارم اونم با راهنمایی دوستان حل بشه. |
|||
|
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان