زمان کنونی: ۱۰-۳-۱۴۰۵, ۰۳:۰۰ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درخواست کمک برای طراحی فرم لیست محصولات
۲۱-۵-۱۳۹۰, ۰۶:۴۱ صبح
ارسال: #7
RE: درخواست کمک برای طراحی فرم لیست محصولات
(۲۱-۵-۱۳۹۰ ۰۵:۲۸ صبح)I.from_iran نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بکارتون میاد ؟

سلام.
خیلی خیلی ممنون.Rose
دقیقا دنبال همین می گشتم.
فقط کسی می دونه که آیا می شه این افزونه رو می شه به سیستم پرداخت آنلاین نصب کرد یا نه؟
یعنی بعد از اتمام سفارش و صدور فاکتور، بشه مبلغ رو به صورت آنلاین پرداخت کرد!
(۲۱-۵-۱۳۹۰ ۰۵:۵۰ صبح)شاهین سمیع عادل نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اگر منظور شما این است که حالت فرم داشته باشد می توانید از همین افزونه که دوستمون i.from_iran فرمودند استفاده کنید . می توانید آن را تست کنید کار کردن با آن راحت است . این افزونه هم توسط سایت پی سی جوملا ( آقای ابوالفضل طالبی ) به بانک متصل شده است

از راهنمایی شما بسیار سپاسگذارم.Rose
اما در توضیحاتی که در سایت آقای طالبی مشاهده کردم، ظاهرا افزونه ای که به درگاه بانک ها متصل می شه، فقط بر روی یک دامنه قابل استفاده هست.
بنده دنبال روشی برای پرداخت آنلاین هستم که محدودیت نداشته باشه، و در صورت امکان رایگان باشه.

(۲۱-۵-۱۳۹۰ ۰۶:۳۵ صبح)پیام عمرانی نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خوب خود ویرچومارت این کار رو برای شما انجام میده و قیمتهای محصولات انتخابی رو براتون جمع میکنه و در آخر پرداخت میکنند

ممنون از راهنماییتون.Rose
اما دقیقا دنبال افزونه ی ipricecalc بودم.
راستش با ویرچومارت درست و حسابی نتونستم کار کنم و این افزونه یه راه میان بر بود برای حل مشکلم.
حالا فقط می مونه سیستم پرداخت آنلاین که امیدوارم اونم با راهنمایی دوستان حل بشه.
امضاء n4n4zi
آنکه می داند تواناست،
وآنکه می پرسد در جاده ی توانمندی و در حمایت دانایان گام بر می دارد...
[تصویر:  ajy0g2d4kfqh62gm3u7.gif]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
 سپاس شده توسط tarantino
ارسال پاسخ 

پیام‌های داخل این موضوع
RE: درخواست کمک برای طراحی فرم لیست محصولات - n4n4zi - ۲۱-۵-۱۳۹۰ ۰۶:۴۱ صبح

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان