|
JAuthentication: :__construct: امکان بارگذاری کتابخانه تشخیص هویت وجود ندارد
|
|
۲۷-۱۰-۱۳۹۱, ۰۹:۴۸ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۷-۱۰-۱۳۹۱ ۰۹:۴۸ عصر، توسط Reza Ganji.)
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
JAuthentication: :__construct: امکان بارگذاری کتابخانه تشخیص هویت وجود ندارد
لطفا مشکلات رو در پیام خصوصی مطرح نکنید.طوری که شما گفتید در انجمن مطرح کردم و کسی کمک نکرده من فکر کردم چند روز پیش مطرح کردید.لطفا کمی صبور باشید
برید به phpmyadmin و از اونجا ببینید میتونید فعالش کنید.اگر نشد اطلاعات مدیریت سایت و هاست رو برای ارسال کنید تا در فرصت مناسب تست کنم. |
|||
|
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
JAuthentication: :__construct: امکان بارگذاری کتابخانه تشخیص هویت وجود ندارد - hossein1980 - ۲۷-۱۰-۱۳۹۱, ۰۹:۲۷ عصر
JAuthentication: :__construct: امکان بارگذاری کتابخانه تشخیص هویت وجود ندارد - Reza Ganji - ۲۷-۱۰-۱۳۹۱ ۰۹:۴۸ عصر
JAuthentication: :__construct: امکان بارگذاری کتابخانه تشخیص هویت وجود ندارد - hossein1980 - ۲۷-۱۰-۱۳۹۱, ۰۹:۵۲ عصر
JAuthentication: :__construct: امکان بارگذاری کتابخانه تشخیص هویت وجود ندارد - Reza Ganji - ۲۷-۱۰-۱۳۹۱, ۱۰:۰۱ عصر
JAuthentication: :__construct: امکان بارگذاری کتابخانه تشخیص هویت وجود ندارد - سعید حمزه زاده - ۲۸-۱۰-۱۳۹۱, ۰۵:۰۲ صبح
RE: JAuthentication: :__construct: امکان بارگذاری کتابخانه تشخیص هویت وجود ندارد - شانیا - ۱۰-۱۱-۱۳۹۳, ۰۷:۵۱ صبح
RE: JAuthentication: :__construct: امکان بارگذاری کتابخانه تشخیص هویت وجود ندارد - amin2006 - ۱-۱-۱۳۹۵, ۰۶:۰۱ صبح
RE: JAuthentication: :__construct: امکان بارگذاری کتابخانه تشخیص هویت وجود ندارد - amin2006 - ۱-۱-۱۳۹۵, ۰۶:۰۵ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان