زمان کنونی: ۱۹-۲-۱۴۰۵, ۰۴:۲۹ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کامپوننت تبادل لینک jv-linkexchange - برای جوملا 1.5 و 1.6 پارسی
۳۰-۳-۱۳۹۰, ۰۱:۵۷ صبح
ارسال: #4
RE: کامپوننت تبادل لینک jv-linkexchange - برای جوملا 1.5 و 1.6 پارسی
(۳۰-۳-۱۳۹۰ ۰۱:۵۱ صبح)n4n4zi نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ضمن سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و اساتید محترم سایت، و همچنین تشکر و خسته نباشید ویژه خدمت جناب آقای پردل عزیز بابت ترجمه ی کامپوننت.
بنده این کامپوننت رو نصب کردم.
با ترجمه ی شیوای جناب آقای پردل دیگه تقریبا سوالی در مورد گزینه ها و امکانات کامپوننت باقی نمی مونه.
مشکل من هم بر می گرده به همون قضیه ی تازه کار بودن و این صحبت ها!
که هنوز کامل نمی تونم با کامپوننت ها کار کنم.
و اما مشکل...
من بعد از انجام تنظیمات مربوط به کامپوننت، یه منو ایجاد کردم و بعد یه ماژول جدید تعریف کردم و سعی کردم که از طریق اون لینک ها رو به نمایش بگذارم.
اما لینک ها داخل ماژولی (بلاک) ساخته شده نمایش داده نمی شه.
و فقط گزینه ای که در منو ایجاد کرده بودم نشون داده می شه و با کلیک روی اون وارد صفحه ی لینک ها می شه.
از اساتید محترمی که با این کامپوننت کار کردند و می دونن که چه طوری می تونم مشکلم رو حل کنم خواهش می کنم که در این مورد من رو راهنمایی کنند.
با تشکر.
سلام
ممنونم از لطفتون دوست عزيز
براي نمايش لينك ها و بنر ها توي ماژول، اين كامپوننت خودش يه ماژول اختصاصي داره كه در اولين فرصت اون رو هم ترجمه مي كنم.
در حال حاضر براي استفاده از كامپوننت بايد از همون راه ايجاد لينك تو منوها، استفاده كرد.
(۳۰-۳-۱۳۹۰ ۰۱:۵۱ صبح)mashty نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با سلام و سپاس فراوان بابت قرار دادن افزونه
بسیار خوشحال شدم از انتشار افزونه و نصب هم کردم.
منتها کاش امکانات فراوان این افزونه از جمله امکان نمایش تصویر بند انگشتی سایت لینک شده, امتیاز دهی و دیگر امکانات این افزونه ی بسیار کاربردی آموزش مختصری هم داشت, چون گمانم بر این هست که این افزونه جای صحبت زیاد دارد.ابتدا از جناب پردل و یا سایر دوستان در خواست میکنم اگر ممکنه و صلاح میدونند آموزش مختصری در مورد چگونگی استفاده از تمامی امکانات کامپوننت هم قرار بدهند.
سلام دوست عزيز
بايد عرض كنم كه نوشتن آموزش يه خورده مشكل و زمانبره و وقت زيادي رو مي طلبه. و من هم متاسفانه در حال حاضر اصلا فرصت اين كار رو ندارم، چون ترجمه يك افزونه جديد رو شروع كردم براي اعضاي جومينا (چون به جناب تهراني قول دادم)
بقيه دوستان و اساتيد اگه بتونن آموزش مختصري بنويسن خيلي عالي ميشه.
شما هم بهتره كار با كامپوننت رو شروع كنين، كم كم دستتون مياد كه چي به چيه! هرجا هم مشكل داشتين تو همين تاپيك مطرح كنين.
(در ضمن اميدوارم بحث هايي كه تو اون تاپيك ديگه داشتيم، باعث ناراحتيتون نشده باشه. اگر هم شده، من عذر مي خوام)
موفق باشين
امضاء Mojtaba Pordel
There Is Always a Solution

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
 سپاس شده توسط n4n4zi ، mashty ، وحید سیدی ، شاهین سمیع عادل ، iraj42
ارسال پاسخ 

پیام‌های داخل این موضوع
RE: کامپوننت تبادل لینک jv-linkexchange - برای جوملا 1.5 و 1.6 پارسی - Mojtaba Pordel - ۳۰-۳-۱۳۹۰ ۰۱:۵۷ صبح

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان