|
تب ساز با قابلیت قرار داد ماژول در تب Dinamod Tab Modules
|
|
۱۳-۳-۱۳۹۰, ۰۶:۲۵ صبح
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
RE: تب ساز با قابلیت قرار داد ماژول در تب Dinamod Tab Modules
توی افزونه نویسی حالت استاندارد و پیشفرض سمت چپ است و اگر بخواهید عوضش کنید باید یکسری کدها تغییر کند که پیشنهاد می کنم اینکار را نکنید .
یا عناوین تب ها را زیاد کنید که تب ها پر شود یا اینکه از تب سازهای دیگر استفاده کنید. جومینا یک تب ساز خوب منتشر کرده که می تونین از آن هم استفاده کنین . من خودم استفاده کردم و خوب بوده |
|||
|
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
تب ساز با قابلیت قرار داد ماژول در تب Dinamod Tab Modules - Reza Ganji - ۱۵-۱۰-۱۳۸۹, ۰۱:۰۳ صبح
RE: تب ساز با قابلیت قرار داد ماژول در تب Dinamod Tab Modules - وحید سیدی - ۱۸-۱۰-۱۳۸۹, ۱۲:۱۴ صبح
RE: تب ساز با قابلیت قرار داد ماژول در تب Dinamod Tab Modules - omid-entezar - ۱۳-۳-۱۳۹۰, ۰۴:۲۱ صبح
RE: تب ساز با قابلیت قرار داد ماژول در تب Dinamod Tab Modules - شاهین سمیع عادل - ۱۳-۳-۱۳۹۰, ۰۴:۴۱ صبح
RE: تب ساز با قابلیت قرار داد ماژول در تب Dinamod Tab Modules - omid-entezar - ۱۳-۳-۱۳۹۰, ۰۵:۰۴ صبح
RE: تب ساز با قابلیت قرار داد ماژول در تب Dinamod Tab Modules - شاهین سمیع عادل - ۱۳-۳-۱۳۹۰ ۰۶:۲۵ صبح
RE: تب ساز با قابلیت قرار داد ماژول در تب Dinamod Tab Modules - m.ayoubzadeh - ۲-۶-۱۳۹۳, ۱۲:۰۶ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان