دامنه رایگان
|
۴-۶-۱۳۹۱, ۰۷:۵۰ صبح
ارسال: #1
|
|||
|
|||
دامنه رایگان
درود
سایت ارائه کننده دامین رایگان رو خدمتتون معرفی می کنم،مطمئن هستم که به کار خیلی از دوستان میاد؛ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |
|||
|
۴-۶-۱۳۹۱, ۰۴:۳۵ عصر
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: دامنه رایگان
دوست عزیز محتوای سایت معرفی شده توسط شما:
The page has been blocked as it contains malware or exploits قبل از معرفی سایت از سلامت اون اطمینان حاصل کنید! یا علی |
|||
|
۴-۶-۱۳۹۱, ۰۵:۳۹ عصر
ارسال: #3
|
|||
|
|||
جناب حمزه زاده آنتی ویروستون چی هست ؟
|
|||
|
۴-۶-۱۳۹۱, ۰۸:۲۲ عصر
ارسال: #4
|
|||
|
|||
دوست گرامی آقای حمزه زاده احتمال زیاد آنتی ویروس باعث شده تا نتونید وارد سایت شوید چون من به راحتی وارد اون سایت شدم...
در ادامه سایت های دیگر برای ارائه دامنه رایگان: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. (ارائه دهنده دامنه رایگان co.cc و cz.cc) البته بهتر به جای استفاده از این سایتهای که دامنه رایگان میدن یه دامنه بخرید این طوری خیلی مطمئن تر هستش. به هر حال... |
|||
|
۴-۶-۱۳۹۱, ۱۰:۴۶ عصر
ارسال: #5
|
|||
|
|||
بنده آنتی ویروس ندارم!
گوگل کروم پیغام ویروسی بودن سایت رو میده!!! بنده فقط چیزی رو که میبینم اطلاع میدم که در جریان باشید یا علی |
|||
|
۵-۶-۱۳۹۱, ۰۶:۱۵ صبح
ارسال: #6
|
|||
|
|||
منم کامل دیدم با گوگل کرم و اینترنت سکوریتی کسپراسکی
|
|||
|
۵-۶-۱۳۹۱, ۰۶:۴۵ صبح
ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۴-۶-۱۳۹۱ ۰۴:۳۵ عصر)keran4i نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.درود ممنون که اطلاع دادید،اما گوگل هم بعضی مواقع به اشتباه از این قبیل پیغام ها میده اما شما اینو در نظر بگیر که مگه میشه سایت شرکت بزرگ و جهانی ارائه دهنده دامین malware داشته باشه؟ توی تصویر دمو که قرار دادید گوگل پیغام نداده بلکه آنتی ویروس پاندا داده،که اونم صرفا برای تبلیغات....... اینو هم باید عرض کنم .tk هم مانند باقی دامین ها(.com،.net،.ir)هست و یک سال اول رایگان هستش با تشکر از تمامی دوستان یا حق |
|||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان