اسکریپت فروشگاه ساز رایگان فایرشاپ فارسی
|
۱۵-۳-۱۳۹۱, ۰۵:۱۵ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
اسکریپت فروشگاه ساز رایگان فایرشاپ فارسی
برخی از امکانات فایرشاپ : – سه ستونه بودن فروشگاه – دارای دو اسلایدر اتوماتیک در قسمت بالای فروشگاه – امکان ایجاد خبر و مطالعه توسط مشتریان – امکان ایجاد صفحه های مسقل – امکان دسته بندی محصولات – دارا بودن ماژول محصول تصادفی – دارا بودن اسلایدر محصولات پر فروش – آمار بازدید – امکان ثبت سفارش و رهگیری سفارش توسط مشتری – امکان ثبت فیش نقدی و رهگیری توسط مشتری – دارای فرم تماس با ما و رهگیری تماس – سبد خرید – امکان تعریف نحوه ی ارسال محصول – امکان تعریف مالیات و هزینه پستی در نحوه ی ارسال – ارائه فاکتور قابل چاپ برای مشتری و مدیر فروشگاه – امکان تعریف نحوه پرداخت – امکان انتخاب پرداخت وجه درب منزل توسط مشتری – مدیریت ساده و آسان – قالب پذیر بودن – امکان تعریف راهنمای خرید - بدون محدودیت زمانی – دارای تاریخ شمسی – و … دمو در ادامه مطلب مشاهده ی دمو آنلاین : صفحه اصلی فروشگاه : دموی آنلاین صفحه اصلی پنل مدیریت فروشگاه : دموی آنلاین پنل مدیریت فروشگاه نام کاربری و رمز عبور : demo حداقل سیستم مورد نیاز جهت نصب : نسخه پی اچ پی : ۵ حداقل فضای هاست : ۳۰ مگابایت بانک اطلاعاتی : MySql دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |
|||
|
۱۵-۳-۱۳۹۱, ۱۰:۲۰ عصر
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: اسکریپت فروشگاه ساز رایگان فایرشاپ فارسی
میشه طریقه نصبشو بگید؟؟؟
|
|||
۲۲-۳-۱۳۹۱, ۰۵:۱۷ صبح
ارسال: #3
|
|||
|
|||
بنده از اين اسكريپ استفاده كردم.
طريقه نصبش مثل جوملا هست. و چيز خاصي نداره. شما كدوم بخش مشكل داريد؟ |
|||
|
۲۲-۴-۱۳۹۱, ۰۱:۳۹ صبح
ارسال: #4
|
|||
|
|||
دوستان من وقتی اینو نصب میکنم این خطا ها رو به من میده!
مشکل از چیه؟ 2 مرحله هم بیشتر رد نکردم! اطلاعات هم درست زدم! خیلی عجیبه |
|||
۲۲-۴-۱۳۹۱, ۰۱:۱۹ عصر
ارسال: #5
|
|||
|
|||
این مشکل از ارتباط با دیتابیس است و اطلاعات وارد شده را چک کنید.
البته بهتر است از فروشگاه سازهای دارای انجمن پشتیبانی استفاده کنید تا بتونید از افزونه ها و پشتیبانی سود ببرید. |
|||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان