|
عدم نمایش صفحه اول
|
|
۲-۱-۱۳۹۱, ۱۲:۰۶ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
عدم نمایش صفحه اول
با سلام و عرض تبریک به همه بچه های پارس جوم بمناسبت سال نو امیدوارم که سالی سرشار از خوبی و سرافرازی داشته باشین
بچه ها امروز به یه مشگلی برخوردم که وقتی روی منوی "صفحه اصلی" داخل سایت کلیک می کنم این پیغام رو میده Welcome to juyandeganelm.ir To change this page, upload a new index.html to your private_html folder آدرس سایت هم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مثل همیشه منتظر راهنمایی اساتید و دوستان گرامی هستیم |
|||
|
۲-۱-۱۳۹۱, ۰۵:۲۵ عصر
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: عدم نمایش صفحه اول
منوی صفحه اصلی رو ویرایش کنید الان صفحه اصلی از پروتکل https استفاده میکنه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |
|||
|
|
۲-۱-۱۳۹۱, ۰۷:۴۰ عصر
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
آقا مرسی از راهنماییتون اما تنظیمات کجا رو باید ویرایش کنم تو تنظیمات صفحه اصلی جایی برای تغییر پروتکل نداره !! اگه میشه بیشتر توضیح بدین
|
|||
|
۲-۱-۱۳۹۱, ۰۷:۴۴ عصر
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
برین توی مدیریت منوها یا مدیریت مازولها و اونجا ویرایش کنید!! این منو امنیتی شده!
شاید ssl رو فعال کردید!!! |
|||
|
|
۲-۱-۱۳۹۱, ۱۰:۰۳ عصر
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
هر کاری میکنم فایده ای نداره لطفا یکی راهنماییمون کنه!!
|
|||
|
۳-۱-۱۳۹۱, ۰۱:۱۴ صبح
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام!
آدرس دهی مستقیم می کنید؟! یعنی در منو ها نوع اون رو آدرس وب انتخاب کردید و آدرس سایت رو دادین؟! یا اینکه نوع اون رو لینک داخلی -> مطالب -> صفحه اصلی ، انتخاب کردید؟ البته احتمال زیاد هم که مشکل زا همون ssl باشه. اگر منو رو به صورت لینک داخلی -> مطالب -> صفحه اصلی انتخاب کردین ، در قسمت پارامترها - سیستم : فعال بودن SSL رو به صورت "صرفنظر" تنظیم کنید. نورزتان هم پیروز! |
|||
|
|
۳-۱-۱۳۹۱, ۰۲:۰۹ صبح
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
مرسی