|
تغییر موقعیت مطلب
|
|
۶-۱۲-۱۳۹۰, ۰۵:۱۲ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
تغییر موقعیت مطلب
سلام. خسته نباشید .
میخواستم محتوای مطلب (منظورم ماژول نیست) در یکی از موقعیت ها قرار بگیر مثلا مطالب تماس با ما در موقعیت user1 قرار بگیره. ممنون میشم راهنماییم کنید. |
|||
|
۶-۱۲-۱۳۹۰, ۰۵:۱۶ عصر
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: تغییر موقعیت مطلب
سلام
مطالب در جوملا در قسمت کامپوننت قرار میگیره و شما اگر بخوای که جای کامپوننت رو عوض کنی ، تمام مطالب جاشون عوض میشه! (البته باید اساتید اینو تائید کنند) پیشنهاد من: یه ماژول html دستی بساز و دقیقا همه مطالبت رو کپی کن همونجا و از اون ماژول در هر موقعیتی خواستی استفاده کن. |
|||
|
|
۶-۱۲-۱۳۹۰, ۰۵:۳۰ عصر
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
چطوری میشه جای کامپوننت را عوض کر؟ منظورتون از اینکه جای همه مطالب عوض میشه اینه که در تمامی صفحات جای مطلب در اون موقعیت قرار میگیره؟
|
|||
|
|
۶-۱۲-۱۳۹۰, ۰۵:۴۹ عصر
ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۶-۱۲-۱۳۹۰ ۰۵:۳۰ عصر)mahzad نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دقیقا همینطوره! کلا جای کامپوننت در همه صفحات عوض میشه، میخواین اینکارو انجام بدین؟ |
|||
|
|
۶-۱۲-۱۳۹۰, ۰۵:۵۳ عصر
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بله میگین چیکار کنم؟
منتظر راهنماییتون هستم |
|||
|
۶-۱۲-۱۳۹۰, ۰۹:۴۴ عصر
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
لطفا کمکم کنید
|
|||
|
۶-۱۲-۱۳۹۰, ۱۰:۲۴ عصر
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام اگه میخوای از کامپوننت تماس با ما در موقعیت ماژول استفاده کنی بهتره بجاش از ماژول تماس با ما استفاده کنید
ولی اگه کلا میخوای از کامپوننت ها در موقعیت ماژول ها استفاده کنید از افزونه درج کامپوننت در مطلب استفاده کنید plugin_component( درهمین انجمن موجود است) و بعد کامپوننتی که در مطلب قرار دادید با استفاده از mod_placehere(در همین انجمن موجود است) در موقعیت ماژول قرار دهید موفق و پیروز باشید. |
|||
|
|
۶-۱۲-۱۳۹۰, ۱۰:۳۸ عصر
ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
متشکرم. این افزونه ها کجا هستند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ماژولی که گفتید را پیدا نکردم |
|||
|
۶-۱۲-۱۳۹۰, ۱۱:۱۸ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۶-۱۲-۱۳۹۰ ۱۱:۱۸ عصر، توسط محمدسلیمانی.)
ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
من لینک ندادم که عادت کنید به جستجو در انجمن
درج کامپوننت در مطلب دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. درج مطلب در ماژول دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |
|||
|
|
۶-۱۲-۱۳۹۰, ۱۱:۴۰ عصر
ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
وقتی میخوام پلاگین را فعال کنم ارور میده