|
ايجاد صفحه لاگين با شمايل دلخواه در جوملا 1.7
|
|
۴-۱۱-۱۳۹۰, ۰۴:۱۹ صبح
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
ايجاد صفحه لاگين با شمايل دلخواه در جوملا 1.7
با سلام و خسته نباشيد..
1- دوستان عزيز من چطور ميتونم صفحه لاگين به بخش مديريت جوملا رو سفارشي كنم بصورت دلخواه خودم... در كدوم فايلها بايد تغيير ايجاد بدم؟ من به پوشه كامپوننت لوگين رفتم و فقط حاوي فايل پي اچ پي بود و اچ تي ام ال آيا فايل سي اس اس براش درنظر گرفته نشده؟ لطف ميفرماييد بگيد كه به متون امضاي زير صفحه هاي مديريت و همون صفحه لاگين از كدوم بخش ميشه دسترسي داشت؟ 1-1-يا مثلا متنهايي مثل:"سیستم مدیریت محتوا - ورود به سرپرستی" چطور با متنهاي دلخواه خودم تغيير بدم.. بدون استفاده از فايل زبان؟ 2- اگه بخوام براي كاراي خودم يه صفحه لاگين دلخواه بسازم كه بعدها براحتي بشه روي سايتهاي ديگه پيادش كرد بايد چيكار كرد.؟؟ ![]() ممنون |
|||
|
۴-۱۱-۱۳۹۰, ۰۶:۰۴ صبح
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: ايجاد صفحه لاگين با شمايل دلخواه در جوملا 1.7
سلام
برای تغییر عکس و قالب مدیریت و ورود به بخش مدیریت به آدرس زیر برو 1- تو روت هاست 2- به پوشه administrator 3 به پوشه templates 4- پوشه khepri 5- پوشه images تواین پوشه میتوانی کادرها و اشکال قسمت مدیریت رو تغییر بدی. ............................................................................ برای تغییر متن هم باید به فایل های زبان بری. مثلا برای تغییر (لطفا برای ورود به بخش مدیریت جوملا از نام کاربری و رمزعبور معتبر استفاده نمایید) باید این فایل رو ویرایش کنی fa-IR.com_login.ini |
|||
|
|
۴-۱۱-۱۳۹۰, ۰۶:۱۰ صبح
ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۴-۱۱-۱۳۹۰ ۰۶:۰۴ صبح)baharloo75 نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دوست عزيز همونطور كه گفتم براي 1.7 سوال پرسيدم كه فك ميكنم شما قالب kherpi كه ذكر كردين مربوط به 1.5 باشه... و همونطور هم كه گفتم نميخوام فايل زبان رو تغيير بدم... فايل اصلي پي اچ پي كه ساختار اين صفحه رو ايجاد كرده كدوم فايل هست؟ فك كنم از طريق اون بشه كلش رو با اون ظاهر دلخوام ويرايش كنم... چون من ميخوام اين صفحه رو بصورت دلخواه باز سازي كنم... و قصدم فقط دستكاري كردنش نيست... اگه قصد دستكاري كردن داشتم اين روشها مناسب بود... ممنون از پاسخت |
|||
|
|
۴-۱۱-۱۳۹۰, ۰۶:۱۸ صبح
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
شرمنده من اصلا حواسم نبود