زمان کنونی: ۱-۵-۱۴۰۳, ۰۴:۴۱ عصر درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)


ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ایجاد پیغام ها و موقعیت شرطی در قالب
۱-۱۱-۱۳۹۰, ۰۶:۱۵ صبح
ارسال: #1
Heart ایجاد پیغام ها و موقعیت شرطی در قالب
سلام به دوستان خوب انجمنInlove
چند سوال داشتم .
اول اینکه میخواهم قسمت مطالب قالب را شرطی کنم یعنی اگر مطلبی در آن قرار نداشته باشد موقعیت نمایش داده نشود + در صفحه اول هم همچنین.
دوم اینکه میخواهم این شرط را در قالب قرار دهم که اگر کاربر فلش پلیر داشت یک قالب ماژول فعال بشه اگر نداشت یک ماژول دیگر
سوم اینکه میخواهم سرعت دسترسی صفحه برای سیستم مشخص گردد که مثلا اگر سرعت پایین بود یک پیغام نمایش داده شود اگر سرعت اینترنت کاربر بالا بود یک پیغام دیگر نمایش داده شود.
از آنجا که سوالات نزدیک به هم بوده و مربوط به شرطی کردن قالب من در یک پست قرار دادم.
با تشکر از همه دوستانRose
امضاء مرتضی محمدجانی
ما چنان زندگي مي كنيم كه گويي همواره در انتظار چيزي بهتر هستيم، حال آنكه اغلب آرزو مي كنيم كه اي كاش گذشته باز گردد و بر آن حسرت مي خوريم
در پیام خصوصی سوال نفرمایید
اگر در اولين قدم، موفقيت نصيب ما مي‌شد ، سعي و عمل ديگر معني نداشت. موريس مترلينگ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
 سپاس شده توسط صابرمحمدی ، ابوالفضل حیدری
۱-۱۱-۱۳۹۰, ۰۷:۱۰ صبح
ارسال: #2
RE: ایجاد پیغام ها و موقعیت شرطی در قالب
درود
در مورد موقعيت ها كه خوب اگر از دايو به جاي تيبل استفاده كنين دقيقاً همين كار رو ميكنه
در مورد سرعت اينترنت بايد درجايي كه تصاوير به قالب معرفي ميشن بگي كه اگر سرعت مساوي يا بزرگتر از 56ك ب باشه تصوير لود بشه و اگر نيست بجاش كد رنگ لود بشه.
مثل گوگل كه بيسيك ويوو رو لود ميكنه
در مورد اون ماژول ايده اي به ذهنم نميرسه.
در كل با php ميتونين سر همش كنين اما يكم سخته
امضاء ابوالفضل حیدری
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوستان لطفاً از مطرح کردن اشکالات در ایمیل،پیام خصوصی و چت یاهو پرهیز کنید و فقط در انجمن طرح مشکل کنید.
سپاس فراوان
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
 سپاس شده توسط مرتضی محمدجانی ، صدرا حسابی ، Reza Ganji
۱-۱۱-۱۳۹۰, ۰۷:۳۸ صبح
ارسال: #3
RE: ایجاد پیغام ها و موقعیت شرطی در قالب
در مورد فلش که گفتین من چیزی جایی ندیدم ولی می شه یه همچین چیزی طراحی کرد، موقعیتی که می خواید بزارید رو که شرطی تعریف می کنید، و در فلشتون باید وقتی داره لود می شه تعریف کنین یه خروجی بده، و در اون موقعیتتون این جوری تعریف کنید که این موقعیت نمایش داده نشه مگر این که این خروجی که از لود شدن فلش بدست میاد رو داشته باشه، مورد جالبی هم هست
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
 سپاس شده توسط مرتضی محمدجانی ، Reza Ganji ، mking
۱۳-۶-۱۳۹۲, ۰۵:۵۱ صبح
ارسال: #4
RE: ایجاد پیغام ها و موقعیت شرطی در قالب
اگه ممکنه مورد اول رو که
اول اینکه میخواهم قسمت مطالب قالب را شرطی کنم یعنی اگر مطلبی در آن قرار نداشته باشد موقعیت نمایش داده نشود + در صفحه اول هم همچنین.
توضیح و یا کدش رو بفرمائید
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
۱۳-۶-۱۳۹۲, ۰۲:۳۵ عصر
ارسال: #5
RE: ایجاد پیغام ها و موقعیت شرطی در قالب
برای شرطی کردن موقعیت های قالب باید اون دایورو درون یک کد php قرار دهید.چون با گوشی آنلاینم کدش الان در دسترسم نیست ولی شما با نرم افزار themplate toolbarاگر کار کرده باشید دقیقا این کدها رو تولید میکنه.یعنی یه سری کد پیش فرض برای قالب به شما میده که کار طراحی شروع کنید که شرطی هست البته دایوهای معمولی هم تولید کد میکنه.
تمام دایوها یا موقعیت ها هرکدام درون این کد قرار میگیرند.
ضمن اینکه قبلا درانجمن خودم چندین بار اون کد رو گذاشتم.تمپلیت تولبار در انجمن معرفی شده میتونید سرچ کنید.
در مورد صفحه اصلی هم فرقی نمیکنه اگر موقعیت شرطی باشه درصورت خالی بودن موقعیت مخفی میشه.
یه کد هم هست که اگر در ایندکس دات پی اچ پی استفاده کنید در صفحه اصلی مطلبی نمایش داده نمیشه.
امضاء Reza Ganji
انجمن پارس جوم
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
 سپاس شده توسط mal2moh
۱۳-۶-۱۳۹۲, ۰۴:۲۹ عصر
ارسال: #6
RE: ایجاد پیغام ها و موقعیت شرطی در قالب
سلام
تولبار رو دانلود و تست کردم ولی برای موقعیت مطالب فقط کد
<jdoc:include type="message" />
<jdoc:include type="component" />
ر میده و شرطی نیست
چکار کنم ؟
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
۱۴-۶-۱۳۹۲, ۰۸:۵۳ صبح
ارسال: #7
RE: ایجاد پیغام ها و موقعیت شرطی در قالب
این کد شرطی سازی هست :

<?php if($this->countModules('NAME')) : ?>
    <div class="NAME">
        <jdoc:include type="modules" name="NAME" style="none" />
    </div>
<?php endif; ?>

اگر دقت کنید کد موقعیت ماژول درون کد زیر قرار گرفته است :

<?php if($this->countModules('NAME')) : ?>
    
<?php endif; ?>

بجای NAME نام موقعیت و کلاس دلخواه رو بزارید !
امضاء Reza Ganji
انجمن پارس جوم
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
 سپاس شده توسط محمدسلیمانی
۱۱-۴-۱۳۹۴, ۰۹:۲۰ عصر
ارسال: #8
RE: ایجاد پیغام ها و موقعیت شرطی در قالب
این کد که دادین برای ماژول هست و کانتنت عمل نمیکنه
راهنمایی لطفا
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
ارسال پاسخ 


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان