|
انجمن ساز گفتگو نسخه 1.4 Discussions
|
|
۱۷-۱۰-۱۳۹۰, ۱۰:۲۶ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
انجمن ساز گفتگو نسخه 1.4 Discussions
![]() :j17: ![]() نسخه 1.4 جدیدترین نسخه انجمن ساز گفتگو که برای جوملا 1.5 و 1.7 بروز شده و یکی از اولین افزونه هایی هم هست که میتونید بصورت کامل و درست روی جوملای 2.5 بتا نصب و تست کنید . این انجمن ساز خیلی ساده بر خلاف انجمن سازهایی مثل کیوننا و آگورا پیچیدگی خاصی نداره . این انجمن ساز رو قبلا در همین انجمن معرفی کردم و اولین فارسی سازی هم پارس جوم انجام داده نسخه دمو انگلیسی : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نسخه دمو فارسی : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. پکیج شامل کامپوننت اصلی ، ماژول آخرین ارسالها و ماژول کاربران آنلاین ... ضمنا ً این کامپوننت با ماژول Primezilla هماهنگی کامل دارد و میتوانید برای پیام خصوصی نیز استفاده کنید ... اگر کسی خواست این افزونه ها رو فارسی کنه همینجا اعلام کنه من فایل زبانش رو دارم ولی وقت نمیکنم روی کامپوننت کار کنم ... |

![[تصویر: referenz_codingfish-430x300.jpg]](http://www.webdesignerei.com/wp-content/uploads/2009/12/referenz_codingfish-430x300.jpg)
:j17: