زمان کنونی: ۳۰-۱-۱۴۰۵, ۰۷:۳۸ عصر درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نمایندگی هاست و دامین
۲۱-۷-۱۳۹۰, ۱۰:۱۷ صبح
ارسال: #1
نمایندگی هاست و دامین
سلام

برای گرفتن نمایندگی فروش هاست و دامین

به قیمت خوب بهم معرفی میکنید فضاش بالای 500 گیگ باشه
امضاء aaamin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دانلود رايگان افزونه هاي جوملا

یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
 سپاس شده توسط shahnaz
۲۱-۷-۱۳۹۰, ۰۸:۵۱ عصر
ارسال: #2
RE: نمایندگی هاست و دامین
سلام . ایجوری که شما میخواهید خیلی گرون میشه !!

فک کنم 500 گیگ باید به صورت سالیانه سه میلیون هزینه کنید !!

اگه بار اولی هست که میخواهید نمایندگی فروش هاست بگیرید پیشنهاد میکنم از مقدار کم شروع کنید !

و اگر هم دانش زیادی در این زمینه ندارید از یه هاست ایرانی نمایندگی بگیرید.

بین هاست های ایرانی فک کنم سرویس های نمایندگی نت افراز از همه بهتر است : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
امضاء vahid.exe
- دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
- دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس شده توسط aaamin ، احسان افشاری ، شاهین سمیع عادل ، Reza Ganji ، shahnaz
۲۲-۷-۱۳۹۰, ۰۵:۳۷ صبح
ارسال: #3
دوست عزیز من از هر کجا سروربگی دارم میتونی تماس بگیری البته دوستان این را تبلیغات فرض نکنند چون هدفم خدمات و پشتیبانی بود شماره تماس 09121451038 محمّدی و این را اضافه کنم من فقط عمده می فروشم خرده فروشی ندارم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
البته پیغام داده بودم اگر آقای تهرانی فیلتر نکرده باشند البته برای مزاح گفتم ببخشید .
 سپاس شده توسط vahid.exe ، amindashty
۲۲-۷-۱۳۹۰, ۰۵:۴۷ صبح
ارسال: #4
نقل قول: گروه آموزشی و طراحی سولدوز

سلام

زمان سایتتون خیلی باحال هست Ok
میشه بگید از چه افزونه ای استفاده کرده اید ؟

سپاس شده توسط ariatm ، shahnaz
۲۳-۷-۱۳۹۰, ۰۵:۴۸ صبح
ارسال: #5
طراحی شده با فلش هست دوست عزیز
 سپاس شده توسط vahid.exe
۲۸-۷-۱۳۹۰, ۰۸:۳۱ عصر
ارسال: #6
این افزونه های ساعت برای جوملا قبلا چند نمونه اش در سایت معرفی شده و در سایت جوملا نیز میتوانید جستجو کنید !
من همین افزونه را دیده بودم البته ادرسش یادم نیست و فقط به خاطر فلش بودن معرفی نکردم !
البته سایت هایی هم هستند که کد ساعت شهرهای مختلف رو در اختیار شما قرار میدهند و با انتخاب استایل دلخواه میتونید در سایت خود نمایش دهید !
من نمیدونم چرا اقای سلدوز از بردن نام افزونه امتنا کردند ولی اگر نیاز بود من سرچ میکنم و برای شما قرار میدهم !
امضاء Reza Ganji
انجمن پارس جوم
 سپاس شده توسط vahid.exe ، احسان افشاری ، پیام عمرانی ، aaamin ، شاهین سمیع عادل ، صدرا حسابی ، shahnaz
۲۹-۷-۱۳۹۰, ۰۵:۳۸ صبح
ارسال: #7
سلام آقا رضا خوبی ببخشید خیلی خوشحال شدم برگشتین من ماژول مربوطه را پیوست کردم بدلیل اینکه درخواست نشده بود در خواست در جای خودش نگذاشته بودم

فایل‌(های) پیوست شده
mod_ulti_clocks.zip
نوع فایل .zip
دفعات دانلود 11
اندازه 912.94 کیلوبایت

سپاس شده توسط شاهین سمیع عادل ، vahid.exe ، Reza Ganji ، صدرا حسابی ، btheme ، shahnaz
۲۹-۷-۱۳۹۰, ۰۸:۲۵ صبح
ارسال: #8
این ساعت فلش که قرار دادید بر اساس ساعت خود ویندوز تنظیم می شه، کسی اگه می خواد ساعت فلش استفاده کنه می تونه فایل swf اش رو در ماژول html دستی وارد کنه و خب انتخابای خیلی زیادی می تونه داشته باشه، فایلای flaشم بگردید زیاد هست چون اکشن اسکریپت استفاده شده برای این ساعت ها خیلی سادس و این که می تونید راحت در خود فلش ظاهری که دوست دارید رو پیاده کنید روی ساعت.
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس شده توسط vahid.exe ، Reza Ganji ، btheme ، shahnaz
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: