زمان کنونی: ۱۱-۶-۱۴۰۵, ۱۰:۰۷ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشكلات فروشگاه ساز ويرچومارت
۷-۷-۱۳۹۰, ۰۷:۴۲ عصر
ارسال: #1
مشكلات فروشگاه ساز ويرچومارت
با سلام من تازه ويرچومارت رو نصب كردم
وقتي وارد كامپوننتش ميشم بالاي صفحه يه پيغامي هست (طبق عكس)
آيا به نظرتون مشكلي وجود داره؟؟ Eyes

فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)

یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
۸-۷-۱۳۹۰, ۰۲:۳۳ صبح
ارسال: #2
RE: مشكلات فروشگاه ساز ويرچومارت
ميشه بگيد چرا به اين سوال من پاسخي داده نميشه؟؟؟؟
نميدونم شايد قوانين انجمن رو زير پا گذاشتم شايد
۸-۷-۱۳۹۰, ۰۳:۰۲ صبح
ارسال: #3
دوست گرامی
تمامی دوستانی که توی انجمن هستند علاوه بر فعالیت در انجمن مشغله کاری شخصی هم دارند.
و مطمئن باشین در صورت مشاهده پست شما اکه جوابی برای مشکلتون داشته باشن . حتما پاسختون رو میدن.
صبور باش و عجله نکنSmile
امضاء صابرمحمدی
کاربران گرامی افزونه خبرنامه پیامکی نسخه جدیدبرای جولا 2.5 و 3 برای کاربران آماده استفاده می باشد.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط Reza Ganji ، majid33 ، شاهین سمیع عادل ، ariatm
۸-۷-۱۳۹۰, ۰۳:۰۴ صبح (آخرین ویرایش در این ارسال: ۸-۷-۱۳۹۰ ۰۳:۰۵ صبح، توسط Reza Ganji.)
ارسال: #4
این به این دلیل است که باید کسی از مشکل سر دربیاره تا بتواند پاسخ دهد و شما را راهنمایی کند !

واحد پولی ممکن است تعریف نشده باشد و تنظیمات رو برای واحد پولی انجام دهید !
امضاء Reza Ganji
انجمن پارس جوم
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس شده توسط صابرمحمدی ، majid33 ، شاهین سمیع عادل ، ariatm ، mal2moh
۸-۷-۱۳۹۰, ۰۳:۴۶ صبح
ارسال: #5
(۸-۷-۱۳۹۰ ۰۳:۰۴ صبح)رضا گنجی نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
این به این دلیل است که باید کسی از مشکل سر دربیاره تا بتواند پاسخ دهد و شما را راهنمایی کند !

واحد پولی ممکن است تعریف نشده باشد و تنظیمات رو برای واحد پولی انجام دهید !

ميشه بگيد واحد پولي رو كجا بايد تنظيم كنم؟؟؟
۸-۷-۱۳۹۰, ۰۶:۳۵ عصر
ارسال: #6
به نظر شما من اين مشكلات رو كجا مطرح كنم تا به نتيجه برسم ؟؟؟؟
۸-۷-۱۳۹۰, ۰۷:۱۸ عصر
ارسال: #7
سلام دوست عزیز
به نظر شما درست است در انجمنی که بارها و بارها به حل مشکلات شما کمک شده از این لحن بیان در پست های خود استفاده کنید ؟!
نه ! واقعا درست است ؟!
تمام کاربران و مدیرانی که در این انجمن فعالیت می کنند لطف می کنند چون هر کدام مشغله های روزمره و کار خود را دارند .
شما خودتان می توانید به راحتی با زیر و رو کردن کامپوننت به جوابتان برسید . اگر دوستان بخواهند پاسخ دهند باید ابتدا افزونه را پیدا کنند ، نصب کنند و بعد مشکل شما را بررسی کنند .
خیلی اوقات خیلی از دوستان از بعضی از افزونه ها اصلا استفاده نمی کنند . دلیلی ندارد که به مشکلات شما برخورد کرده باشند .
درضمن دوست عزیز ! اینکه می گویید کجا مطرح کنم تا زودتر به جواب برسم راحت است . می توانید امتحان کنید ! در انجمن های دیگر هم مطرح کنید و مقایسه کنید که کدام انجمن فعالیت بیشتری دارد !
امضاء شاهین سمیع عادل
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

طراحی وب سایت شرکتی ، شخصی ، فروشگاهی ، انجمن های گفتگو
: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط صابرمحمدی ، Reza Ganji ، مرتضی محمدجانی ، majid33 ، ariatm ، mal2moh
۸-۷-۱۳۹۰, ۰۷:۵۴ عصر
ارسال: #8
شما باید اینقدر با کامپوننت هایی که لازم دارید کار کنید تا تنظیمات رو کاملا یاد بگیرید و برای این منظورم هم زمان لازم است !
بطور کلی تنظیمات واحدهای پولی و... در قسمت تنظیمات محلی سازی (Localization) قرار دارد و این تنظیمات در بیشتر اسکریپت ها و افزونه های ایجاد فروشگاه مجود است !
امضاء Reza Ganji
انجمن پارس جوم
 سپاس شده توسط شاهین سمیع عادل ، صابرمحمدی ، مرتضی محمدجانی ، majid33 ، ariatm ، mal2moh
۹-۷-۱۳۹۰, ۰۱:۲۴ صبح
ارسال: #9
(۸-۷-۱۳۹۰ ۰۷:۱۸ عصر)شاهین سمیع عادل نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام دوست عزیز
به نظر شما درست است در انجمنی که بارها و بارها به حل مشکلات شما کمک شده از این لحن بیان در پست های خود استفاده کنید ؟!
نه ! واقعا درست است ؟!
تمام کاربران و مدیرانی که در این انجمن فعالیت می کنند لطف می کنند چون هر کدام مشغله های روزمره و کار خود را دارند .
شما خودتان می توانید به راحتی با زیر و رو کردن کامپوننت به جوابتان برسید . اگر دوستان بخواهند پاسخ دهند باید ابتدا افزونه را پیدا کنند ، نصب کنند و بعد مشکل شما را بررسی کنند .
خیلی اوقات خیلی از دوستان از بعضی از افزونه ها اصلا استفاده نمی کنند . دلیلی ندارد که به مشکلات شما برخورد کرده باشند .
درضمن دوست عزیز ! اینکه می گویید کجا مطرح کنم تا زودتر به جواب برسم راحت است . می توانید امتحان کنید ! در انجمن های دیگر هم مطرح کنید و مقایسه کنید که کدام انجمن فعالیت بیشتری دارد !

سلام نميدونم شما متن منو چطوري خونديد كه لحن بيان منو بد برداشت كرديد؟نميدونم؟؟؟؟؟
دليل نوشتن اين پست من بدين خاطر بود كه تمامي مديران اين انجمن در انجمن هاي ديگري مثل جومينا فعاليت ميكنند و همچنين آقاي گنجي بزرگوار در انجمن جومينا جزء مديران ارشد سايت بودند و هستند، به همين دليل من اين پست رو زدم و تصور كردم شايد تو انجمن هاي ديگه در موردش بحث شده ، هيچ لحن خاصي هم تو پست من نبود. قبلاً هم اين رو تو يكي از پست هام گفتم قبل از اينكه با اين انجمن آشنا بشم تو سايت هاي مختلفي دنبال سوالاتم مي گشتم و به نتيجه درست و حسابي هم نميرسيدم ولي از وقتي كه با اين انجمن آشنا شدم پيشرفت خوبي به كمك شما دوستان كردم.

در مورد فعاليت انجمن هم گفته بوديد كه امتحان كنم، من اين كارو قبلاً امتحان كردم و ميتونم بگم اين انجمن يكي از بهترين هاست و در پاسخ به سوالات اعضاشون سريعتر از انجمن هاي ديگه اقدام ميكند.

به هر دليل من از همه شما خوبان معذرت ميخوام اگه با نوشتن اين پست رنجيده خاطر شديد اميدوارم به بزرگواري خودتون من حقير رو ببخشيد.
معـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــذرت
RoseRoseRoseRoseRose
 سپاس شده توسط شاهین سمیع عادل ، Reza Ganji
۹-۷-۱۳۹۰, ۰۱:۵۸ صبح
ارسال: #10
اگر برداشت بد شد عذر خواهی می کنم
همیشه سوء تفاهم پیش میاد . Rose
امضاء شاهین سمیع عادل
/ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

طراحی وب سایت شرکتی ، شخصی ، فروشگاهی ، انجمن های گفتگو
: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط Reza Ganji ، majid33 ، پیام عمرانی
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان