|
مشکل قالب shaper_simplicity_ii هنگام درج جدول
|
|
۳۰-۶-۱۳۹۰, ۰۶:۴۷ صبح
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
مشکل قالب shaper_simplicity_ii هنگام درج جدول
با سلام
من میخام جدول در مطالبم قرار بدم اما وقتی جدول رو قرار میدم نه خطهای جدول نشون داده میشه نه رنگهای که در زمینه قالب استفاده شده دوتا عکس پیوست کردم که هردو یک مطلب میباشند که جدول در مطلب قرار دارد اما در دوقالب متفاوت عکس 1 قالب من است و عکس 2 یک قالب دیگه است مشکل از چیه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید دموی آنلاین دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |
|||
| صفحه 2 (<ارسال بالا اولین ارسال این موضوع است>) |
|
۳۱-۶-۱۳۹۰, ۰۸:۵۰ صبح
ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
RE: مشکل قالب shaper_simplicity_ii هنگام درج جدول
من قبلا از ادیتور JoomlaFCK Editor استفاده می کردم امکانات خوبی برای درج جدول و موارد دیگر داشت . مطمئن نیستم تجاری است یا خیر چون در سایت جوملا جهانی هم این ادیتور معرفی نشده . با کمی جستجو در گوگل می توانید این ادیتور را پیدا کنید .
در رابطه با اینکه می خواهید خانه های جدول را رنگی کنید . من همیشه در آفیس 2007 یا 2010 جدول را طراحی می کنم و آن رابرداشته و در ادیتور فوق الذکرکپی می کنم . کدهای مربوطه به راحتی انتقال می یابد . در ادیتورهای دیگر هم تست کنید . در پارس جوم ادیتورهای خوبی معرفی شده |
|||
|
|
۳۱-۶-۱۳۹۰, ۰۹:۲۷ صبح
ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
با درود
بله منظورم دقیقاً همین است و البته جناب سمیع دل هم همین رو گفتند (با یک مرحله کمتر) دقیقاً بنده هم همینکار رو میکنم. از تو ورد کپی پیست می کنم و مشکلی نداره، توی نمونه هایی هم که توی همون پست های اولیه نوشتم هستش.... گفتم اگر مشکلی داشتید ببری توی مثلاً دریم ویور و کدهای جداول رو کپی پیست کنید توی محیط اچ تی ام ال مطلبتون موفق باشید مرتضی پورمحمد |
|||
|
|
۳۱-۶-۱۳۹۰, ۰۸:۰۳ عصر
ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
با تشکر از آقایان سمیع عادل و farjadp
توجه توجه: دوستان یک سری از جداولی که من تو سایتم گذاشتم رنگی هستن و وقتی قالب رو عوض میکنم جداول رنگی نمایش داده میشوند دوستان عزیز اگر وقت دارد لطفا اعلام فرماید یوزر و پس رو پ.خ کنم خودتون یک جدول بزارید تو سایت توی یک منو و تست کنید چون داخل ادیتور رنگها رو کامل نشون میده وقتی میاد تو سایت رنگها از بین میروند با تشکر |
|||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان