رفع ارور 503
|
۲۵-۴-۱۴۰۳, ۰۷:۴۱ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
رفع ارور 503
سلام دوستان کسی میتونه نسبت به رفع مشکل این وب سایت کمک کنه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. با تشکر |
|||
۲۶-۴-۱۴۰۳, ۰۳:۴۱ صبح
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: رفع ارور 503
درود
این ارور از سمت سرور است و باید به هاستینگ خود تیکت بزنید |
|||
|
۲۶-۴-۱۴۰۳, ۰۸:۵۹ صبح
ارسال: #3
|
|||
|
|||
من این موضوع رو با میهن وب هاست در ارتباط گذاشتم اما پاسخ اونها اینه :
همانطور که خدمت شما عرض شد سایت شما باتغییر نسخه php خطا های متفاوت میدهد این مورد نشان دهنده این میباشد که اسکریپت سایت شما مشکل دارد بررسی این موضوع در حیطه وظایف برنامه نویس و پشتیبان می باشد و باید خطا یابی و بررسی از سوی ایشان انجام شود لطفا از شخصی که میفرمایید این موضوع را با ایشان در میان گذاشته اید درخواست نمایید تا مستندات فنی ارائه دهند . |
|||
۲۶-۴-۱۴۰۳, ۰۹:۲۰ عصر
ارسال: #4
|
|||
|
|||
درود
سایت شما از چه نسخه ایی از جوملا استفاده میکند؟ چه تغییری دادید که این خطا رو میده؟ نسخه PHP فعلی هاست شما چنده؟ ایا با تغییراتی که خودتون دادید سایت به مشکل خورده یا خود بخود اینطور شده؟ در قسمت انتخاب نسخه PHP در هاست سعی کنید ابتدا روی ناتیو و سپس نسخه 5.2 و 7.2 را تست کنید. البته یکی از بهترین کارها اینه که ابتدا از همین موقعیت سایت بک آپ بگیرید و دانلود کنید و از هاستینگ درخواست کنید به زمان سالم بودن سایت برگردونه. و اگر نشد بفکر تغییر هاست باشید. در هاست جدید هم حتما قبل از خرید پیش نیازهای سایت خودتون رو چک کنید. درکل رفع خطاها نیاز به کمی حوصله داره معمولا هاستینگ ها این حوصله رو ندارند و فقط تا جایی که به سرور مرتبط میشه بررسی میکنند. |
|||
|
۲۶-۴-۱۴۰۳, ۱۰:۲۹ عصر
ارسال: #5
|
|||
|
|||
نسخه جوملا ۱.۵ هست
قضیه شروع مشکل برمیگرده به یک هفته پیش که این پیام اومد Welcome to art-sana.com To change this page, upload a new index.html to your private_html folder قضیه رو با میهن وب هاست مطرح کردم گفتند محتوای فولدر private_html را حذف نموده و محتوای public_html را به private_html منتقل بفرمائید تا سایت به درستی لود شود. من رفتم این کار رو انجام بدم اما به اشتباه پوشه ی private_html رو حذف کردم خلاصه اینکه میهن وب هاست اومد ریکاوری کرد از بعد از این اتفاقات دیگه اینجوری شد |
|||
۲۷-۴-۱۴۰۳, ۰۷:۳۲ صبح
ارسال: #6
|
|||
|
|||
درود
با توجه به اینکه وضعیت هاست و همین طور جوملا باید بررسی بشه اگر مایل بودید از طریق پیام خصوصی دسترسی بدید من بررسی کنم. |
|||
|
۲۷-۴-۱۴۰۳, ۱۰:۰۷ صبح
ارسال: #7
|
|||
|
|||
خدمت شما ارسال شد.//
|
|||
۲۸-۴-۱۴۰۳, ۰۶:۱۵ صبح
ارسال: #8
|
|||
|
|||
مشکل سایت هنوز حل نشده. تا دیر نشده بگید هاست بک آپ سالم رو برگردونه!
|
|||
|
۲۸-۴-۱۴۰۳, ۰۷:۳۲ صبح
ارسال: #9
|
|||
|
|||
من هاست رو بررسی کردم. نسخه php مناسب جوملا 1.5 رو اتنتخاب کردم اما ظاهرا اکستنشن ارتباط با دیتابیس روی هاست کار نمی کنه.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خطای ظاهر شده رو با هاستینگ در میون بگذارید ببینید چه جوابی میدن |
|||
|
۲۸-۴-۱۴۰۳, ۰۲:۴۶ عصر
ارسال: #10
|
|||
|
|||
پاسخ میهن وب هاست
خطاهای متفاوتی پس از تغییر نسخه های PHP مشاهده می شود لذا نیاز است تا با ارائه مستندات موارد را پیگیری بفرمایید چرا که اطلاعات اتصال به دیتابیس نیز صحیح است لطفا در صورت نیاز به اعمال تغییرات در هاست، بفرمایید چه محدودیتی از سوی هاست ایجاد شده است و یا نیاز به چه تغییری در سمت هاست دارید تا پیگیری شود |
|||
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان