آموزش نصب فونت یکان
|
۷-۲-۱۴۰۰, ۰۶:۱۶ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
آموزش نصب فونت یکان
سلام.وقت بخیر
احتراما فونت yekan رو چطوری میشه نصب کنیم روی جوملا بطوریکه کل متون و تکست ها رو شامل بشه؟ آموزشی دقیق که بشه در ورژن کنونی جوملا انجامش داد میزارید ؟ چون واقعا فونت مرتب و شکیلی هست. ممنون میشیم. |
|||
۸-۲-۱۴۰۰, ۰۵:۰۶ صبح
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: آموزش نصب فونت یکان
درود
ما یه آموزش کلی برای این منظوز داریم که در انجمن هست.اگر شما آموزش فونت فیس را جستجو کنید قبلا در انجمن منتشر شده. اما برای قالب هایی که که از فرم ورک استفاده میکند معمولا این امکان در فرم ورک ها موجود هست.در تنظیمات قالب میتونید فونت دلخواه را بهش معرفی کنید.که روش کار ه ساده است یا فونت رو بهش میدی خودش آپلود میکنه یا اینکه پوشه ای رو که فونت ها رو درونش آپلود کردید بهش معرفی میکنید. در انجمن جستجو کنید اگر در مورد font face مطالب کاملی نیافتید بگید براتون قرار دهم. |
|||
|
۸-۲-۱۴۰۰, ۰۳:۴۲ عصر
ارسال: #3
|
|||
|
|||
ممنونم.
|
|||
۸-۲-۱۴۰۰, ۰۷:۴۶ عصر
ارسال: #4
|
|||
|
|||
احتراما توی این تاپیک در انجمن توضیحاتی در مورد font face گفته شده :
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. من این کدهایی رو که گفتن بزارید رو گذاشتم توی بخش custom.css قالب مون...ولی تغییری ایجاد نشد والبته پوشه مربوط به فونت yekan رو هم آپلود کردم در این مسیر public_html/templates/template-name/fonts/yekan نمیدونم مشکل کجاست؟! پوشه فونت یکان رو هم ضمیمه کردم. این کل کدی هست که من توی بخش custom.css گذاشتم : کد: (انتخاب همه) @font-face { از طریق فریم ورک هم نشد فونت دلخواه رو اضافه کنم...قسمت آپلود فونت نداره...یکسری فونت های گوگل رو فقط نمایش میده و پوشه فونتی که داخل مسیر فونت قالب آپلود کردم رو نشون نمیده در لیست فونت هاش. |