زمان کنونی: ۲۸-۱-۱۴۰۵, ۰۳:۳۳ عصر درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل عجیب در نمایش محصولات فروشگاه جوملا
۱۷-۶-۱۳۹۰, ۰۳:۰۵ صبح
ارسال: #1
مشکل عجیب در نمایش محصولات فروشگاه جوملا
سلام
اگه ممکنه بهم کمک کنین چون واقعا دیگه قاطی کردم
به لینک زیر که از ماژول استفاده میکنه و جدیدترین محصولات رو در صفحه اصلی نمایش میده استفاده کردیم ولی افتضاح نشون میده در واقع همون ماژول mod_virtuemart_latestprod می باشد

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی لینک پایین تنظیمات نمایش محصولات کامپوننت فروشگاه هست که همه چیز رو درست نشون میده
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه ممکنه کمک کنین ظاهرا باید توی ماژول بالا تغییری ایجاد بشه
متشکرم
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
۱۷-۶-۱۳۹۰, ۰۳:۴۱ صبح
ارسال: #2
RE: مشکل عجیب در نمایش محصولات فروشگاه جوملا
تعداد محصولات
در صفحه اول را کم کنید
شما افزونه آمار بازدید کننده را غیر فعال کنید
و نتیجه رو تست کنید
Rose
امضاء مرتضی محمدجانی
ما چنان زندگي مي كنيم كه گويي همواره در انتظار چيزي بهتر هستيم، حال آنكه اغلب آرزو مي كنيم كه اي كاش گذشته باز گردد و بر آن حسرت مي خوريم
در پیام خصوصی سوال نفرمایید
اگر در اولين قدم، موفقيت نصيب ما مي‌شد ، سعي و عمل ديگر معني نداشت. موريس مترلينگ
 سپاس شده توسط Reza Ganji ، شاهین سمیع عادل
۱۷-۶-۱۳۹۰, ۰۵:۱۶ صبح
ارسال: #3
طبق دستور شما اون کارها رو کردم و میتونین ببینین ولی بازهم نشد
مشکلی توی دستورات ماژول اون هم کد نویسی هست
لطفا کمک کنین
۱۷-۶-۱۳۹۰, ۰۶:۱۲ صبح
ارسال: #4
دوست عزیز اگر واقعاً قصد دارید از این فروشگاه درآمد کسب کنید از قالب های آرتیستیر استفاده نکنید ! چون اگر این مشکل را هم حل کنید . آخرش یک جای دیگر به مشکل برمی خورید !
در حال حاضر به نظر می رسد مشکل ایجاد شده به خاطر عدم وجود توضیحات و فیلدهای اضافی محصولات نسبت به دموی دیگری که قرار داده بودید باشد .
اگر مشکل همچنان باقی بود باید از طریق کد نویسی قالب برطرف گردد که از نظر زمانی برای قالب شما باصرفه نیست !
امضاء شاهین سمیع عادل
/ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

طراحی وب سایت شرکتی ، شخصی ، فروشگاهی ، انجمن های گفتگو
: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس شده توسط صابرمحمدی
۱۷-۶-۱۳۹۰, ۰۶:۲۲ صبح
ارسال: #5
متشکرم
جناب سمیع عادل
به نظر من مشکل باید برطرف گردد و اگر مشکل کلی باشد باید در مجموعه ها هم به همین صورت مشکل وجود داشته باشد اما مشکل جای دیگر است
به لینک زیر نگاه کنید
narinpardazesh.com
این قالب هم مانند نمونه است اما مشکلی دیده نمی شود
مشکل ماژول است و باید سعی کرد آنرا برطرف نمود
اگر میتوانید راهنمایی بفرمائید سپاسگزارم
۱۷-۶-۱۳۹۰, ۰۶:۲۷ صبح
ارسال: #6
دوست گرامی از یک قالب دیگه استفاده کن.و نتیجه حاصله رو بکو تا دوستان دقیق راهنمائیتون کنن
امضاء صابرمحمدی
کاربران گرامی افزونه خبرنامه پیامکی نسخه جدیدبرای جولا 2.5 و 3 برای کاربران آماده استفاده می باشد.

سپاس شده توسط Reza Ganji ، شاهین سمیع عادل
۱۷-۶-۱۳۹۰, ۰۶:۳۳ صبح
ارسال: #7
نکته اینکه در ماژول mod_virtuemart_latestprod سه تنظیم وجود دارد برای چیدمان محصولات
افقی - عمودی - پشت سر هم
در زمان انتخاب گزینه پشت سرهم است که مشکل بوجود می آید
من قالب خود رو با پیفرض عوش کردم حالا ببینین دوباره همون مشکل وجود داره
فکر میکنم الان دیگه با قالب خود جوملا بشه نظر خوبی داد که مشکل از کجا میتونه باشه؟
لطفا کسی اگه میتونه به چیزی اشاره کنه ممنون میشیم
۲-۷-۱۳۹۰, ۰۸:۰۰ صبح
ارسال: #8
دوستان عزیز
مشکل ماژول latestprosuct ویرچومات کلی است و در 3 قالب دیکر و حتی قالب راه شیری پیشفرض هم تست کردم اما درست نشد حالا چرا نمیدونم
اگر محبت کنین و راهنمایی کنین و اگر هزینه هم داره بفرمائید متشکرم
۲-۷-۱۳۹۰, ۰۵:۵۶ عصر
ارسال: #9
یک سوال دوست عزیز
دمو اول که افزونه به خوبی کار میکنه مال خود شماست و اینکه خودتان محصولات را تنظیم کردید ؟
تنظیمات افزونه را نیز تست نمایید
ادیتور را تغییر دهید
و اینکه شما بعد از اینکه قالب را تعویض کردید کش را خالی کنید و دقت کنید آیا تغییراتی بعد از تعویض قالب به غیر از شکل قالب آیا در افزونه شما تغییراتی ایجاد شده یا نه ؟
ورژن جوملا و ورژن افزونه را ذکر کنید در هر 2 تا دمو ای که استفاده کردید
من هم با دوستان موافقم استفاده از قالب های آرتیستر توصیه نمیشود
من در بیشتر پست هایی که مشکل از قالب های طراحی شده با آرتیستر داشتند عرض کردم بهتر برای قالب هایی که بازدید های زیادی دارد و یا دارای محصولات و یا فروشگاه هستید بهتر استفاده نکنید
مشکل در بارگذاری مشکل در کد نویسی بعد ها دچار به روز رسانی افزون ها و ...
به نظر من قالب های طراحی شده با آرتیستر برای قالب هایی که جنبه شخصی دارند و به صورت ساده میباشند مفید می باشد .
بهترین قالب قالب هایی می باشد که از پایه کد نویسی شده باشد
حال شما سوالاتی که در بالا گفتم را پاسخ دهید .
تا دوستان بتوانند بهتر کمک کنند
موفق باشیدRose
امضاء مرتضی محمدجانی
ما چنان زندگي مي كنيم كه گويي همواره در انتظار چيزي بهتر هستيم، حال آنكه اغلب آرزو مي كنيم كه اي كاش گذشته باز گردد و بر آن حسرت مي خوريم
در پیام خصوصی سوال نفرمایید
اگر در اولين قدم، موفقيت نصيب ما مي‌شد ، سعي و عمل ديگر معني نداشت. موريس مترلينگ
 سپاس شده توسط صابرمحمدی ، Reza Ganji ، شاهین سمیع عادل
۲-۷-۱۳۹۰, ۰۸:۰۴ عصر
ارسال: #10
سپاسگزارم
دیشب به رازی که مدت ها در جومینا و سایر جاها درخواست و خواهش کرده بودم نسبت به تنظیم قالب جهت سه ماژول latest product , top ten , random که ساعت 3 صبح پیدا کردم

پست قبلی من زمانی بود که هنوز کار درست نشده بود و نمایشی که شما در حال حاضر می بینید تصحیح شده است.
تمامی مشکلات از قالب ویرچومات هست و هیچ ارتباطی به قالب سایت نداشت این راز این مسئله بود که خدا خواست ما هم بفهمیم
آرتیستر کار رو تا یه جایی برای من جلو برد اما تغییرات تقریبا زیادی رو در اون ایجاد کردم

پاسخ سوالات :
joomla 1.5.23
vituemart 1.1.8
بله تمامی کش رو خالی نمودم

تا به امروز همه چیز رو گردن قالب مبنداختن اما من به اثبات رسوندم که قالب مشکل هست اما نه قالب جوملا بلکه قالب خود ویرچومات .
من 10 قالب داشتم که عالی بودن و اونا رو در محل قالب ویرچومات کپی و اجرا کردم و حالا با چند تا تغییر جزئی میتونم زیباترین ها رو پیاده کنم
امیدوارم دوستانی هم که مثل من با این مشکلات دستخوش بودن گرفته باشن چکار باید بکنن
در واقع این قالب پیشفرض خود ویرچومات هست که ما رو به شک میندازه و باعث میشه راه بسیار طولانی رو طی کنیم و به نتیجه نرسیم.

با تشکر از همه دوستان
 سپاس شده توسط شاهین سمیع عادل
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: