زمان کنونی: ۱۰-۱-۱۴۰۳, ۰۴:۵۹ عصر درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)


موضوع بسته شده است 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انواع فریم ورک های php چیست؟
۲۱-۱۰-۱۳۹۴, ۰۸:۵۸ عصر
ارسال: #1
انواع فریم ورک های php چیست؟
انواع فریم ورک های php

اگرچه زبان PHP یکی از قدرتمندترین زبان های برنامه نویسی وب می باشد و پر استفاده ترین آنها در جهان نیز بشمار می آید، اما باید گفت برای حرکت به سمت برنامه های تجاری بزرگ و مقیاس پذیر بتنهایی جواب گو نیست.منظور از جوابگو نبودن ضعف PHP نیست، بلکه می خواهم بگویم که استفاده از کدهای استاندارد آن برای توسعه و پیاده سازی اینگونه از برنامه های کاری بسیار دشوار و وقتگیر است(این مسئله در سایر زبان ها نیز صادق است).بهمین دلیل اگر قصد دارید سطح برنامه نویسی خود را بالا برده و برنامه هایی با پویایی بالا بسازید بناچار باید بدنبال ابزار ها و زیرساخت های موجود برای این منظور در این زبان باشید.یکی از این ابزار ها فریم ورک ها (Framework) هستند که در این مقاله قصد داریم به آنها بپردازیم.


فریم ورک چیست:
بزبانی ساده و در عین حال فنی، یک فریم ورک (Framework) PHP یک پلت فرم (Platform) اولیه است که به ما امکان توسعه یک برنامه مبتنی بر وب را می دهد.به بیانی دیگر فریم ورک زیرساخت و ساختار برنامه را فراهم می آورد.استفاده از چنین پلتفرمی مزایای بسیاری را بدنبال دارد.بعنوان مثال زمان توسعه برنامه را کاهش داده و به شما امکان ساخت سریع یک برنامه مبتنی بر وب را می دهد(RAD).پلت فرم ها با ارائه زیر ساختی مناسب از ایجاد کدهای تکراری توسط توسعه دهندگان جلوگیری می کنند و امکان استفاده مجدد از کد ها را در برنامه فراهم می آورند (code reusability).یکی از مشکلاتی که در توسعه برنامه ها گریبان گیر برنامه نویسان است اینست که بدون وجود یک فریم ورک، آنها مجبور هستند در جای جای برنامه خود کدهای تکراری را قرار دهند که این امر روال توسعه نرم افزار و نگهداری آن را با مشکلات عدیده ای روبرو می کند.از دیگر مزایای استفاده از فریم ورک ها می توان به اتصال به پایگاه داده اشاره کرد.در شرایط عادی شما نیاز دارید اتصال به پایگاه داده را از ابتدا در برنامه پیاده سازی کنید حال آنکه فریم ورک با آماده کردن زیرساختی مناسب کمک بسیار زیادی در این رابطه به شما می کند و کار با دیتابیس را به مراتب ساده تر از شرایط عادی می نماید.
اما یک فریم ورک خوب باید ویژگی ای هایی نیز داشته باشد.بعنوان مثال باید امنیت را افزایش دهد، زمان توسعه برنامه را به میزان قابل توجهی کاهش دهد و بروز رسانی و ارتقاء آن را آسان کند.بنابراین انتخاب فریم ورکی که این ویژگی ها را داشته باشد از اهمیت بسیاری برخوردار است و این دقیقا همان سوالی است که بسیاری از توسعه دهندگان در آغاز کار با آن مواجه می شوند.
قصد ما در این مقاله این است که با معرفی برخی از بهترین فریم ورک های PHP دیدگاه شما عزیزان را نسبت به آنها تا حد امکان روشن سازیم.


1.Yii Framework

اولین فریم ورکی را که در این مقاله می خواهیم معرفی کنیم Yii Framework می باشد.فریم ورکی که بر اساس آمار ها در دنیا بهترین فریم ورک حال حاضر در PHP بشمار می رود.این فریم ورک را می توان نسل جدید فریم ورک ها در PHP دانست که بدلیل قابلیت ها و سرعت بیشتر نسبت به فریم ورک های دیگر از قبیل Zend و Codeigniter در صدر جدول رتبه بندی قرار گرفته است.از جمله قابیت هایی که در این فریم ورک می توان اشاره کرد اینست که بمحض آنکه این فریم ورک نصب شود شما داری یک وب برنامه کاملا کارا خواهید بود که آماده شخصی سازی شدن و توسعه می باشد.همچنین در Yii Framework امکاناتی قرار داده شده است که عملیات CRUD (عملیات خواند، ایجاد کردن، بروز رسانی و حذف ) را برای توسعه دهندگان ساده تر از گذشته می نماید.

وب سایت : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.


2. CodeIgniter Framework


پس از Yii Framework می توان از Codeigniter بعنوان یکی از پر استفاده ترین فریم ورک های PHP اشاره نمود.یادگیری این فریم ورک نسبتا ساده است و با ارائه مجموعه ای از کتابخانه های مختلف برای انجام امور متداول در برنامه نویسی، واسطی ساده و همچنین زیر ساختی برای استفاده از این کتابخانه ها به توسعه دهندگان این امکان را می دهد تا برنامه های خود را با سرعت بیشتری نسبت به قبل ایجاد نمایند.Codeigniter با حداقل نمودن نیاز به کد نویسی برای انجام کار ها، به شما اجازه می دهد که بیشتر تمرکز خود را بر روی مسائل مهم و اساسی پروژه معطوف کنید.
وب سایت: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.


.3 Zend Framework

یکی دیگر از فریم ورک های قدرتمند در PHP، Zend Framework می باشد که فریم ورکی بسیار امن و قابل اطمینان است. این فریم ورک اساسا یک فریم ورک ساخته شده با زبان PHP است که از API های بسیاری از پیشگامان برنامه های مبتنی بر وب از جمله Google، Amazon، Yahoo، Flicker و ... بهره می برد که این فریم ورک را برای توسعه برنامه های تجاری بسیار مطلوب و مناسب کرده است.
در حقیقت می توان گفت Zend Framework تمامی آنچه که شما بعنوان یک توسعه دهنده از یک فریم ورک انتظار دارید را برای شما فراهم می آورد.این فریم یک فریم ورک قدرتمند، سریع و مقیاس پذیر است که بسیاری از برنامه نویسان بدنبال آن هستند.به شما اطمینان می دهیم که اگر کار با Zend را بخوبی فرا بگیرید هرگز در طول روال توسعه یک پروژه به بیراهه نخواهید رفت.
وب سایت : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.



4. CakePHP Framework

یکی از فریم ورک های معروف PHP ، CakePHP است که بخصوص در ایران طرفداران بیشماری دارد.سادگی در یادگیری، ارائه زیر ساخت اولیه و حفظ یکپارچگی و منطق برنامه شما در طول توسعه از جمله ویژگی های این فریم ورک بشمار می روند.در این فریم ورک شما این امکان را دارید تا تمامی جنبه های برنامه را از تقاضای اولیه کاربر گرفته تا رندر کردن نهایی یک صفحه در کنترول خود داشته باشید. همچنین بهره مندی از مدل MVC، شما را قادر می سازد تا بسادگی بخش های مختلف برنامه را تغییر داده یا آن را گسترش دهید.
وب سایت: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.



5. Symfony Framework

در یک جمله، Symphony فریم ورکی کامل است که با هدف بهینه سازی توسعه برنامه های مبتنی بر وب طراحی شده است.این فریم ورک منطق برنامه را از جنبه های ظاهری آن جدا نموده و ابزار های و کلاس های متعددی را ارائه می دهد که باعث کوتاه شدن زمان ساخت یک برنامه پیچیده می گردند.
این فریم ورک کاملا با PHP نوشته شده است و از امتحان در بسیاری از برنامه ها و پروژه های بزرگ تجاری در دنیا سربلند بیرون آمده است.سازگاری با بیشتر بانک های اطلاعاتی دنیا از قبیل MySQL، PostgresSQL، Oracle و SQL Server از دیگر قالبیت های Symphony می باشد. همچنین این فریم ورک بر روی پلت فرم های Unix و Windows قابل اجرا است.

وب سایت : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
امضاء 13maral
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
-دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
بازگشت به بالا
موضوع بسته شده است 


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان