زمان کنونی: ۱۷-۳-۱۴۰۵, ۰۳:۵۰ عصر درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل غیرفعال شدن آگهی در افزونه Dj Classified در پنل مدیریت جوملا 3 فارسی
۱۲-۷-۱۳۹۴, ۰۸:۲۵ صبح
ارسال: #1
مشکل غیرفعال شدن آگهی در افزونه Dj Classified در پنل مدیریت جوملا 3 فارسی
با سلام

من از جوملا 3 آخرین ورژن به همراه اخرین آپدیت بسته زبان فارسی استفاده می کنم. روی این جوملا افزونه فارسی شده DJ Classified ورژن 3.3.2 رو هم نصب کرده ام که خیلی خوب و روون کار میده. فقط یه مشکلی که داره، وقتی توی پنل مدیریت یک آگهی رو ویرایش می کنی، تاریخ انقضای آگهی به 0000.00.00 تغییر می کنه وآگهی غیر فعال میشه.
وقتی زبان مدیریت جوملا رو به انگلیسی بر می گردونی واین کار رو تکرار می کنی مشکل کامل حل می شه.
من برای اطمینان رفتم و توابع جاوای تقویم فارسی رو در پوشه media/js/farsi تغییر نام دادم و فایل farsi-;localise یا همچین نامی رو هم در پوشه ترجمه های ادمین تغییر نام دادم، مشکل جل شد ولی دیگه عملا توی بقیه قسمت های سایت نمی تونستم مطلبی قرار بدم، چون تمام تاریخا به میلادی بود و موقع ذخیره حدود 600 سال به اونها اضافه می شد !
پیگیری که کردم در مورد K2 هم همین مشکل وجود داشته که خداروشکر انگار حل شده، طبق راهنمایی همین سایت من توی پوشه خود کامپوننت DJ Classified هم فایل view/item/view.html.php رو هم باز کردم، هیچ استفاده ای تاریخ در اون نشده بود. حالا برای مقایسه و نتیجه گیری من دو فایل Controller و View رو اینجا قرار میدم، دوستان با تجربه تر اگر براشون مقدور بود راهنمایی کنن که ببینیم مشکل از کجاست.
پیشاپیش ممنون از توجه شما دوستان گرامی

فایل اول: view/item/view.html.php
فایل دوم : controllers/item.php

فایلها به علت محدودیت درج در پست، ضمیمه شدند.
view.html.php
نوع فایل .php
دفعات دانلود 0
اندازه 4.96 کیلوبایت

فایل‌(های) پیوست شده
item.php
نوع فایل .php
دفعات دانلود 0
اندازه 22.03 کیلوبایت

یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
۱۲-۷-۱۳۹۴, ۱۲:۴۶ عصر
ارسال: #2
RE: مشکل غیرفعال شدن آگهی در افزونه Dj Classified در پنل مدیریت جوملا 3 فارسی
دوست عزیز اسپم نفرستید .
امضاء Pourdaryaei
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان