زمان کنونی: ۶-۳-۱۴۰۵, ۰۲:۴۶ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درخواست یه قالب شبیه سایت ذهن برتر
۲۱-۵-۱۳۹۰, ۰۵:۰۵ عصر
ارسال: #1
درخواست یه قالب شبیه سایت ذهن برتر
سلام
من یه قالبی میخوام که بشه تو هدرش یه اسلایدشوی تصویر دقیقا مثل سایت دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گذاشت...
خودم الان از قالب "یاردبستانی" استفاده می کنم یعنی همه کارا رو، رو اون انجام دادم. اگه بشه تو همون قالب به جای تخته سیاه از اسلاید شویی که گفتم استفاده کرد که دیگه خیلی عالیه...
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
۲۱-۵-۱۳۹۰, ۰۵:۵۹ عصر
ارسال: #2
RE: درخواست یه قالب شبیه سایت ذهن برتر
سلام. خیلی راحته ! هر قالبی که دوست دارید و از طرح و رنگش خوشتون میاد رو انتخاب کنید و یه موقعیت واسش بسازید و ماژول اسلاید تصاویر رو درونش قرار بدید.

اول قالب رو انتخاب کنید و اگه واسه ساخت موقیت مشکلی داشتید مطرح کنید تا دوستان کمک کنند. Smile
امضاء vahid.exe
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
- دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
- دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس شده توسط مرتضی محمدجانی ، Reza Ganji ، شاهین سمیع عادل
۲۱-۵-۱۳۹۰, ۰۶:۱۲ عصر
ارسال: #3
برای ساخت موقعیت در انجمن آموزش های مختلفی داده شده شما میتوانید به این آموزش ها مراجعه کنید و موقعیت جدید در قالب ایجاد کنید اگر نتونستید بگید تا دوستان کمک کنند.
به یاد داشته باشد استفاده از قالب های کاملا گرافیکی برای اضافه کردن موقعیت کار دشواری است .

موفق باشیدRose
امضاء مرتضی محمدجانی
ما چنان زندگي مي كنيم كه گويي همواره در انتظار چيزي بهتر هستيم، حال آنكه اغلب آرزو مي كنيم كه اي كاش گذشته باز گردد و بر آن حسرت مي خوريم
در پیام خصوصی سوال نفرمایید
اگر در اولين قدم، موفقيت نصيب ما مي‌شد ، سعي و عمل ديگر معني نداشت. موريس مترلينگ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Reza Ganji ، شاهین سمیع عادل
۲۱-۵-۱۳۹۰, ۱۰:۲۷ عصر
ارسال: #4
ممنون دوستان

شما می دونید از چه اسلاید شویی استفاده کنم که شبیه به اون سایتی که گفتم بشه؟
۲۱-۵-۱۳۹۰, ۱۰:۳۶ عصر
ارسال: #5
اسلاید شو بسیار زیاده
شما کافیه یه جستجو تو انجمن داشته باشید
امضاء پیام عمرانی
طراحی و برنامه نویسی انواع سایت و وب اپلیکیشن
ساعات تماس : 9 الی 17
021-44432343
021-44447089

سپاس شده توسط مرتضی محمدجانی ، Reza Ganji ، شاهین سمیع عادل
۲۱-۵-۱۳۹۰, ۱۱:۱۰ عصر
ارسال: #6
من نمیدونم چه جوری میشه اسلایدشو ها رو دقیقا اندازه هدر سایت کنم که هدر قبلی دیده نشه!
۲۱-۵-۱۳۹۰, ۱۱:۲۱ عصر
ارسال: #7
شما ابتدا اسلاید شو مورد نظر خود را انتخاب کنید بعد اسمشو بذارید تا دوستان کمک کنند
اگر هم اسلاید شو خودتون رو پیدا کردید یک دمو قرار دهید
امضاء مرتضی محمدجانی
ما چنان زندگي مي كنيم كه گويي همواره در انتظار چيزي بهتر هستيم، حال آنكه اغلب آرزو مي كنيم كه اي كاش گذشته باز گردد و بر آن حسرت مي خوريم
در پیام خصوصی سوال نفرمایید
اگر در اولين قدم، موفقيت نصيب ما مي‌شد ، سعي و عمل ديگر معني نداشت. موريس مترلينگ
 سپاس شده توسط Reza Ganji ، شاهین سمیع عادل
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان