زمان کنونی: ۱۰-۳-۱۴۰۵, ۰۱:۰۵ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بهم ریختن ساعت انتشار مطالب
۲۴-۵-۱۳۹۳, ۰۵:۲۷ عصر
ارسال: #1
بهم ریختن ساعت انتشار مطالب
باعرض سلام خدمت دوستان بنده با یه مشکل روبرو شدم اونم اینه که وقتی مطلبی رو ارسال میکنم روی سایت انتشار داده نمیشه به تاریخ نگاه کردم درست بود ولی ساعت انتشار مطلب بهم ریخته لطفا راهنمایی کنید آخه وقتی ساعتم تنظیم میکنم مطلب روی سایت قرار نمیگیره
امضاء toorej
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
۲۵-۵-۱۳۹۳, ۰۱:۰۰ صبح
ارسال: #2
RE: بهم ریختن ساعت انتشار مطالب
دوستان یکی کمک کنه
امضاء toorej
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
۲۵-۵-۱۳۹۳, ۰۸:۳۵ صبح
ارسال: #3
لطفاً هنگام درج سوال آدرس سایت خود را هم قرار دهید.

در صورتی که در مدیریت مطالب تیک سبز رنگ مشاهده کردید جلوی مطالب، مطلب درسته ولی اگر علامت ! بود باید وارد مطلب بشید و از قسمت تاریخ و انتشار درست کنید.
اگر مورد اولی بود باز نشون نداد، به قسمت مدیریت منو برید و صفحه ی اصلی رو انتخاب کنید ببینید گزینه ی نمایش مطالب در صفحه اصلی فعال هست یا خیر؟(به صورت اعداد مشخص هست)
امضاء eskafild
۲۵-۵-۱۳۹۳, ۰۵:۵۹ عصر
ارسال: #4
دوست عزیز آدرس سایت بنده در امضا قرار داره بعدم اینکارهارو بنده انجام دادم ولی مطلب با تاخیر یک تا دوساعتی منتشر میشه میخوام بدونم مشکل از هسته جوملا هست یا خیر
امضاء toorej
۲۵-۵-۱۳۹۳, ۰۶:۱۲ عصر
ارسال: #5
احتمالا بخاطر کش مرورگر شماست.شما بعد از انتشار مطلب کش مرورگرتون رو خالی کنید یا کش جوملا بعد تست کنید.
برای راحتی کار بعد از انتشار مطلب سایتتون رو که باز کردید کلید کنترل کیبورد رو نگهدارید و چندین بار کلید f5 رو بزنید.
امضاء Reza Ganji
انجمن پارس جوم
 سپاس شده توسط toorej
۲۶-۵-۱۳۹۳, ۱۲:۰۸ صبح
ارسال: #6
دوست عزیز موردی که آقای گنجی گفتند رو هم بررسی کنید و اگر باز هم نشد ساعت جوملای جهانی تون رو هم نگاهی بهش بندازید

آدرس سایت رو در داخل خود سوال قرار بدید، اکثرا بچه ها سایت های بیشتر از دو سه تا دارند و نمیشه تشخیص داد اونیه که تو امضاشه یا یکی دیگست که یادش رفته تو مطلب بنویسه!
امضاء eskafild
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان